playloud Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Επισης για καποιο χαζο λογο (επειδη δεν εβαζα σωστα τα ελατηρια [τα εβαλα με τον ευκολο τροπο κ οχι αναποδα οπως πρεπει] πεταγονταν) ..... Τι εννοεις οτι εκανε εδω ρε μαστορα? Make me fries...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Αυτό που βιώνω εγώ είναι πως όταν το όργανο είναι καλά σεταρισμένο δεν αντιμετωπίζω κανέεεενα πρόβλημα με sustain. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι λίγο off-topic...όταν λέμε floating trem, εννοούμε πάντα το Floyd Rose; Βρίσκω πολύ βολικά/σταθερά τα "καλά" Edge της Ibanez και θέλω να δοκιμάσω και τα ZR και Edge ZR που έχει βγάλει. ...When i got the music i gotta place to go...
playloud Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι λίγο off-topic...όταν λέμε floating trem, εννοούμε πάντα το Floyd Rose; Μπααα, και τα Fender μου και το WIlkinson μου floating τα εχω και δεν καταλαβαινουν μια ;) Make me fries...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Το ZR ειναι sick τελειως :D κ το καλυτερο σε αισθηση κατ'εμε. 5 long years
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2009 Κώστα αναφέρεσαι στα ZR που φορούν οι S series ή τα Edge ZR που φορούν οι RG; ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Στις S series,εχει απιστευτη επαναφορα στην θεση μηδεν,πολυ γρηγορη,επισης ειναι απιστευτα smooth. Πραγματικα μπορεις να κανεις πολυ κουφα πραγματα με δαυτο! :) 5 long years
fidelis Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Schaller!! Και όλα θα πάνε καλά. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση