Kostas-5150 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 θα σου προτεινα να μην ασχολησαι και πολυ με τετοιες λεπτομεριες ;) Αmen to that 8) 5 long years
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Κακως :). Οσα δεν φτανει η αλεπου :D PS FR rules :) 5 long years
konstantine Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 κακά τα ψέματα, το floyd rose μηδενίζει το sustain και γενικά της χαλάει τον ήχο μιας κιθάρας, την κάνει να ακούγεται λεπτή και στείρα από αρμονικές. Δυστυχώς τέτοιες κατασκευες μπορούν να καταστρέψουν μια καλη κιθάρα και είναι καλό να αποφεύγονται!! απόδειξη: http://www.youtube.com/watch?v=akwXoZ5Ta8s&feature=PlayList&p=1C813DCEC9E91470&index=0&playnext=1 το Υπουργείο Υγείας του Ήχου προειδοποιεί ΤΟ FLOYD ROSE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ www.soundclick.com/konstantine
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 κακά τα ψέματα, το floyd rose μηδενίζει το sustain και γενικά της χαλάει τον ήχο μιας κιθάρας, την κάνει να ακούγεται λεπτή και στείρα από αρμονικές. Δυστυχώς τέτοιες κατασκευες μπορούν να καταστρέψουν μια καλη κιθάρα και είναι καλό να αποφεύγονται!! το Υπουργείο Υγείας του Ήχου προειδοποιεί ΤΟ FLOYD ROSE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ To αλλο με τον Τοτο το ξερεις? 5 long years
konstantine Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 To αλλο με τον Τοτο το ξερεις? συνονόματε φίλε μου, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τα παραπάνω τα γράφω ειρωνικά!! το clip του κ.Moore αποδεικνύει πως μια καλή κιθάρα με FR, στα κατάλληλα χέρια μπορεί να έχει φοβερό ήχο και περισσότερο από αρκετό sustain www.soundclick.com/konstantine
Oldtimer Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Σκέψου το "for the love of god"του Vai. Το προτιμάς με ελάχιστο λιγότερο sustain ή χωρίς FR? Too Old to Rock n Roll Too Young to Die
nuno Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μπράβο konstantine Απίστευτη εκτέλεση του loner.... Παλιός καλός (τι καλός δηλαδή....απίστευτος) Gary Όχι μόνο δείχνει ότι floyd και sustain μπορούν να συνυπάρχουν αλλά και άλλα πολλά. Ο καθένας μας μπορεί να παρατηρήσει διάφορα.....εγώ κρατάω δυο: Ένας μαγνήτης μπορεί και να είναι αρκετός.... Και πάνω απ όλα....τι πάει να πει "ψυχή" στο παίξιμο ΥΓ: και 'μενα με "αρέει" το sustain
kostaras75 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Εγω παντως παιδια δυο κιθαρες που εχω με floyd με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. Ειναι και οι δυο ibanez.Η μια ειναι s series μοντελο 1998 japan με τους μαμησιους μαγνητες (V1 S2 V2) τους οποιους και θεωρω απειρως καλυτερους απο τους σημερινους και το sustain της ειναι φοβερο σε αντιθεση με κατι κουφα που ακουω κατα καιρους οτι η σειρα s δεν εχει καθολου sustain.Η δευτερη και αγαπημενη μου ειναι η ibanez js 1200.Απλα το sustain της δεν παιζεται.Δεν την συγκρινω με καμια les paul που μπορει να αντεχει η νοτα καμια εβδομαδα αλλα δεν εχει υπαρξει κανενα κοματι που να εχει παραπανω απαιτησεις απο τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης κιθαρας και τα κοματια γενικα που ασχολουμαι ειναι απαιτητικα στο θεμα sustain (satriani, vai, timmons....κ.α).Παντα μιλαω για το sustain και οχι για το θεμα του ηχου γενικοτερα. Εγω την εχω βρει με αυτες τις δυο κιθαρες και το συμπερασμα μου ειναι οτι floyd δεν επιρεαζει το sustain σε σημειο που να το προσεχεις και να σε προβληματιζει.
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 To αλλο με τον Τοτο το ξερεις? Δεν το επιασα ;D My bad! 5 long years
konstantine Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2009 Μπράβο konstantine Απίστευτη εκτέλεση του loner.... Παλιός καλός (τι καλός δηλαδή....απίστευτος) Gary Όχι μόνο δείχνει ότι floyd και sustain μπορούν να συνυπάρχουν αλλά και άλλα πολλά. Ο καθένας μας μπορεί να παρατηρήσει διάφορα.....εγώ κρατάω δυο: Ένας μαγνήτης μπορεί και να είναι αρκετός.... Και πάνω απ όλα....τι πάει να πει "ψυχή" στο παίξιμο ΥΓ: και 'μενα με "αρέει" το sustain Απίστευτος ο Gary indeed!! άλλο ένα clip με αυτό το παλιόπραγμα το floyd rose http://www.youtube.com/watch?v=3GzoFnHQmBI&feature www.soundclick.com/konstantine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση