pureanalog Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 http://www.dv247.com/invt/66796/# ακούστε το demo... πρόκειται για εναν μινι πλεξι επιτέλους...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Σε πρόλαβαν... ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=170093.0 Yes it is!!!
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 ακούστε το demo... Απο demo της ιδιας της marshall περιμενεις να βγαλεις συμπερασματα?
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε εντελώς σκατά ο ήχος του "μικρού"; Τίγκα στα μεσαία; Αυτό είναι; LEGO people live in houses made of their own flesh.
allobarr Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε εντελώς σκατά ο ήχος του "μικρού"; και σε μένα χώστα μου.. :)
fatalv Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε εντελώς σκατά ο ήχος του "μικρού"; Τίγκα στα μεσαία; Αυτό είναι; Καθόλου Κώστα...Marshalli ορέο! Βέβαια δε ξέρω τι περίμενες, αλλά τα μεσαία του δε με ενοχλούν. ;) Προσωπικά τον βρίσκω περισσότερο στακάτο και treble-αστό... Γνώμες. 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
taq Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Βασικά.... μετριότατος.. και ο ήχος παρ όλο που φαίνεται επεξεργασμένος δεν πείθει... όχι ότι περιμένεις να πειστείς από το βίντεο φυσικά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο αυτός ο Farsall (που τους λέει και ένας φίλος μου) ;D ;D...... βέβαια έχω τον handwire 18W 1974x οπότε είναι λογικό να προσπαθώ να συνταυτίσω τουλάχιστον κάποιο δείγμα ποιότητας στον μικρό 5W Marshall και ενώ προφανώς δεν είναι ούτε κατά διάνοια μεγέθη συγκρίσημα, εν τούτοις σε αφήνει πραγματικά αδιάφορο... μόνο για τους εραστές του logo & design "Marshall" . Πάντα κατά την γνώμη μου. π.χ ακούστε έναν 1974x handwire με μιά Gretsch duo jet για να καταλάβετε τι εννοώ.. In Fender Strat we trust!
elavd Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε εντελώς σκατά ο ήχος του "μικρού"; Τίγκα στα μεσαία; Αυτό είναι; Σαν να εχει 'parked wah' μου ακούστηκε... www.facebook.com/YourPaintedSmile
pinhead Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Αν ακούγεται όπως στο βίντεο γ.... τα.Δεν μ'αρεσε καθόλου μα καθόλου.σαν να εχεις μια κουβέρτα πάνω απο τον ενισχυτή μου ακούστηκε.και πολύ ακριβός για μενα...Θα προτιμήσω τον little giant... never compromise tone for features....
stephanos Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2009 και εγώ ενώ αρχικά εντυπωσιάστηκα με το νέο ... τελικά από ήχο δεν λέει και πολλά. Ο epiphone καλύτερος είναι. . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση