bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Εδώ και καιρό έχει αποκτήσει ένας φίλος μια tele thinline κατόπιν παραγγελίας. Όλο έλεγα να σας ενημερώσω και το θυμήθηκα. Το όργανο είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή. Οι επιλογές σε ηλεκτρικά άπειρες και από τόνο και χρωματισμό μακριά από ότι έχω ακούσει εγώ (εντάξει δεν είμαι και γκουρού). Ρίχτε μια ματιά στο site ο μάστορας είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. http://www.ruokangas.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 To headstock των tele είναι αρκετά πρακτικό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για ανοιχτήρι. LEGO people live in houses made of their own flesh.
vit_hot Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 οντως ομορφες αλλα για τι τιμες μιλαμε?
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 οντως ομορφες αλλα για τι τιμες μιλαμε? Όποιος δεν έχει Spanish Sedar Tele.... δεν ξέρει γιατί μιλάμε.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Η τιμολόγηση είναι αναλόγως των χαρακτηριστικών και πρέπει να του αναφέρεις τα πάντα. Πληροφοριακά η Mojo supreme παίζει στα 3000-5000 ευρώ (νομίζω).
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Mια Ruokangas 10-year anniversary model Duke Royale με καπάκι Κέδρινο και εβένινη ταστιέρα έρχεται στα 6.000 Eura..... :-X :-X :-X :-X :-X Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
johnny69 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Η τιμολόγηση είναι αναλόγως των χαρακτηριστικών και πρέπει να του αναφέρεις τα πάντα. Πληροφοριακά η Mojo supreme παίζει στα 3000-5000 ευρώ (νομίζω). ΜΠΑΠ!!!! Μόλις έπεσα κάτω!!!! Κeep on bluesing
myster_maze Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 20 Τσεχες ή ΜΙΑ Φιλανδεζα? ;D Φαινεται τρομερη η δουλεια του, παντως.... To headstock των tele είναι αρκετά πρακτικό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για ανοιχτήρι. ;D ;D ....θα συμφωνησω οτι ουτε εμενα μου αρεσουν τα headstock του.
marathon Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Όμορφο και προσεγμένο Customshopaτζίδικο. Δουλειά με λεπτομέρεια και μεράκι...απλά για 5000 ευρά θα προτιμούσα αντί για Ruokangas στο head να λέει το όνομά μου...ή τίποτα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση