longshadow Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Γειά χαρά!.. ;) I've got a new tele!!.. :) Πρόσφατα αγόρασα απο διακεκριμένο μέλος του φόρουμ μια Fender Esquire 50´s (MIM) http://www.fender.com/products//search.php?partno=0131502301 Στην κιθάρα έχει αλλαχθεί ο μαγνήτης που είχε με ένα σετ Joe Barden Gatton T-style. http://www.joebarden.com/main.php?section=Products&pageID=Danny%20Gatton%20T-Style (μεταμορφώθηκε δηλαδή απο esquire σε "κανονική" tele) Περιττό να πω οτι οι μαγνήτες είναι καταπληκτικοί και συν τοις άλλοις αθόρυβοι. Η κιθάρα είναι medium weight και παίζει αρκετά καλά γι'αυτό που είναι (μια καλή μεξικάνα fender δηλαδή.) Αυτές τις μέρες έχω στα χέρια μου και ένα CTC Ziggy limited overdrive (δανεικό δυστυχώς!!.. ;D) Έφτιαξα λοιπόν ένα πρόχειρο κλιπ όπου θα ακούσετε την καινούρια μου τέλε με αυτό το πολύ "μουσικό" overdrive... Στην κιθάρα που ανοίγει το κλιπ, το Ziggy έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με την lead κιθάρα που ακολουθεί. (volume 40%, tone 60%, gain 60%) Αυτό που διαφοροποιεί τον ήχο είναι το οτι στην πρώτη παίζω απαλά με τα δάχτυλα του δεξιού χεριού. Στο κλιπ αλλάζω στον neck μαγνήτη στο 1:24 ενω στο 1:57 ξαναγυρίζω στον bridge ενεργοποιώντας τον "more" διακόπτη του πεταλιού ( χωρίς να πειράξω τα υπόλοιπα knobs) που προσθέτει περισσότερο gain (υπάρχει μόνο στην limited edition). Αξίζει να προσέξετε οτι σε όλη τη διάρκεια του κλιπ (ακόμα και με το "more" στο on) όσες νότες παίζονται πιο απαλά ακούγονται πιο καθαρές και λιγότερο "αρπαγμένες" απο το overdrive. ziggy_ltd-tele_with_bardens.mp3
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 πολυ ωραιος ηχος κ πολυ ωραιο παιξιμο για ακομα μια φαρα! welcome to the tele club again;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
longshadow Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Thank you mr bluezlick!.. :) It's good to be back!...Μου είχε λείψει η tele σαν κιθάρα... :)
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραίος ήχος... Κάτι τέτοια ακούω και θέλω μία τέλε επειγόντως.... σνιφ... LA ROJΑ ARMADA
playloud Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Πσσσσσσ σουπερ long Make me fries...
kguitar Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Πολυ καλος ηχος και παιξιμο βεβαιως βεβαιως ;) Mεγειες
vit_hot Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 πραγματικα καλος ηχος!! οι μαγνητες με αυτο το πεταλι απλα σκοτωνουν! θα μας πεις κ με ποιον ενισχυτη επαιξες?
hitman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Με γειά και καλόπαιχτη! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας αρέσει από τις τελε... Shoot him again. His soul is still dancing...
elavd Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Για μια ακόμη φορά σου "βγάζω το καπέλο". Με εντυπωσίασες πάλι και ηχητικά αλλά και παικτικά. Μπράβο και στον Χρήστο για το Ziggy ;) Θα ακούσουμε και κάτι στο πιο clean μαέστρο; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
ffmakis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 @larga sombra Πολύ ωραίος ήχος & παίξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση