Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Εγώ πιστεύω ότι το πιο άσχημο στοιχείο πάνω της είναι αυτά τα δύο συμμετρικά "κέρατα".
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 εαν ειχε P90 την επαιρνα αυριο κιολας! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Earendil Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Εγώ πιστεύω ότι το πιο άσχημο στοιχείο πάνω της είναι αυτά τα δύο συμμετρικά "κέρατα". Να παίρνεις τον Αυδίκο και να πηγαίνετε συχνότερα στις κούνιες, να ξεσκάτε. :-* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
longshadow Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 I like them! They're groovy!!... ;D
skantzos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Σεβασμός στον καλλιτέχνη... Έτσι ήθελαν να την βάψουν έτσι την βάψανε... δεν τη βάψανε, πηρανε βαμένους καπλαμάδες: No paint is used. Εγώ αν είχα ένα χιλιάρικο θα την αγόραζα $1999 "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 $1999 Θα περίμενα να την αγοράσει κάποιος άλλος πρώτα και θα την έπαιρνα μεταχειρισμένη από το ebay!!!! LA ROJΑ ARMADA
VietMan Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Με αυτη την sg μαλλον πηγαν να μπαλωσουν το "φαλημεντο" της eye!! ;D Kαι μενα δε μ'αρεσει αλλα για να τη βγαζουν τα παληκαρια κατι θα ξερουν... Δεν ειναι δα και καμια συνοικιακη βιοτεχνια ;) Hi!! I'm Paul from guitar world!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση