Alchemist Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 . Μπορει να κανει για ... παιδικα videoclip Αν δω videoclip Ζουζούνια με τα πιτσιρίκια να κρατάνε Gibson SG, δηλώνω επισήμως ότι θα πάω την επόμενη μέρα να αγοράσω Goldtop VOS, τέλος. Yes it is!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 βλέπω ο σεβασμός στη διαφορετικότητα έχει πιάσει πάτο στο φόρουμ σήμερα... ;D
Wild_Rose Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 βλέπω ο σεβασμός στη διαφορετικότητα έχει πιάσει πάτο στο φόρουμ σήμερα... ;D +1 ::) I'd die without music...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Ε μπήκε και ο Αυγουστος, η θερμοκρασία ανεβαίνει... Θελεί πολύ???
WrTsXxx Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 εμένα αυτή η πρώτη μου άρεσε πολυ! ;D απλώς αντί για rainbow θα την έλεγα lollypop! είμαι καλά γιατρέ; φβ/snoozeloop
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 εμένα αυτή η πρώτη μου άρεσε πολυ! ;D απλώς αντί για rainbow θα την έλεγα lollypop! είμαι καλά γιατρέ; Αν βγάλουν και έκδοση μαλλί της γριάς θα το παρατήσω το άθλημα ;D
mkm Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Εγώ θέλω να ακούσουμε μία για να δούμε πόση διαφορά τελικά θα έχει μια κιθάρα με καμία 30ριά-piece-body και άλλα τόσα neck (απο κόντρα πλακέ δλδ) με μία 1-piece-body κλπ... https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 AAA εγω θα την αγοραζα Χ.Α.Λ.Α.Ρ.Α. μια χαρα κιθαρα ειναι διαφορετικη με καθαρες εθνικ αναφορες.... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 "Σημαιολογικά" ή Σημασιολογικά, εγώ θα έλεγα πολυ-έθνικ ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Συμπτωτικά την είδα στο νετ ενα 24ωρο πριν το τόπικ. Αρχικη αντίδραση: "γιόινκ!" Επόμενη αντιδραση: 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση