kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Μα δεν είναι χάρμα; Επιτέλους το LSD διανέμεται ελεύθερα στην καλύτερη χώρα του κόσμου. http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Gibson-USA/SG-Zoot-Suit.aspx LEGO people live in houses made of their own flesh.
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Μία λέξη αρακτηρίζει απόλυτα τα συγκεκριμένα πρϊόντα ΜΠΛΙΑΧ
chord Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Λοιπον κοιτα συμπτωση! Εχω κατι κουρελουδες που ταιριαζουν απολυτα με αυτα τα χρωματακια.Θα παρω ΟΛΗ την σειρα 8)!!! Περα απο την πλακα κατι πρεπει να κανουν εκει στην διευθυνση μαρκετινγκ . Οι ανθρωποι ζουν ακομα στο 1967...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Εγώ την βρήκα κούκλα... Μόνο που με προλάβανε πριν φτιάξω την rainbow strat!!! και που είναι το κακό να ζεις στο 1967? LA ROJΑ ARMADA
tasosSG Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Εγώ την βρήκα κούκλα... και που είναι το κακό να ζεις στο 1967? +1 Και εμενα μπορει το πρωτο φατσα καρτα χρωμα να μη μου πολυ αρεσει αλλα εχει και αλλα τα οποια ειναι πολυ ωραια.. Βεβαια ειμαι κολλημενος με τις SG οποτε ειναι ψιλουποκειμενικη η αποψη μου.... www.kerinoi.gr
vagabond Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 brand new body built with multiple birch wood laminate pieces ελεος!!!!γκοφρετα δηλαδη ;D
tasosSG Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 brand new body built with multiple birch wood laminate pieces ελεος!!!!γκοφρετα δηλαδη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Και αρκετα ακριβη μαλιστα.. www.kerinoi.gr
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 brand new body built with multiple birch wood laminate pieces ελεος!!!!γκοφρετα δηλαδη ;D Ναι ναι γκοφρέτα!!! Όπως το είπες και που να το δεις απο κοντά, εγώ το είδα σε μία φθηνιάρικη Gary Moore Faded του χιλιάρικου: http://www.thomann.de/gr/gibson_gary_moore_les_paul_bfg.htm Καλά οι τύποι εκεί, εδώ και κάτι χρόνια τα έχουν παίξει τελείως, απο κιθάρες Sandwich και διαδυκτιακές μέχρι κούφιες ρομπότ, τσ τσ τσ, τι να πω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Αυτη δεν ειναι κιθαρα. Ειναι μια μ****** κ μιση ^^ Γνωμη μου παντα .... Μπορει να κανει για ... παιδικα videoclip
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Σεβασμός στον καλλιτέχνη... Έτσι ήθελαν να την βάψουν έτσι την βάψανε... Εσείς μην την πάρετε ρε παιδιά αν δεν σας αρέσει... Εγώ αν είχα ένα χιλιάρικο θα την αγόραζα γιατί γουστάρω τα όργανα να είναι πληθωρικά από άποψη χρώματος... Η αλλιώς να έχουν αποχρώσεις ξύλου... Σε άλλους αρέσει η κιθάρες τους να είναι κατάμαυρες ή κατακόκκινες ή κίτρινες (!)... Θα γυρίσω εγώ να σου πω "αυτό δεν είναι κιθάρα είναι μια μ******α και μισή" επειδή είναι μαύρη??? ;) Είναι σαν την λογική των ΑΜΑΝ "ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση