WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Ομιλία? επειδή δεν έχω Ελληνικά Windows θα στο πω έτσι: Έναρξη-->Πίνακας Ελεγχου-->Ήχοι στη ενότητα "Αναπαραγωγή" επιλέγεις την κάρτα ως κύρια πηγή εξόδου και στην ενότητα ηχογράφηση την πηγή εισόδου. Κατα τ'άλλα δεν μας είπες η εγκατάσταση των drivers πως πήγε? Σου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους? Σε τί windows δουλεύεις? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
no name Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Λοιπον τα drivers ειναι μια χαρα.........ωραια ακουω απο τα ακουστικα ηχο αλλα μου προεκυψε ενα αλλο προβλημα.......οταν παω να ηχογραφησω ηχογραφω π.χ κατι και μετα που παω να ακουσω τι ηχογραφησα δλδ παταω play στο cool edit pro κολλαει ολο το pc μου.Ξερει καπιοσςτι να κανω ??? ??? ??? ??? Α φιλε μου δουλευω με τα xp.....
tugito Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Καταρχάς πως διορθώθηκε το πρόβλημα με τα headphones? Μοιράσου το γιατί μπορεί και κάποιος άλλος να αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, να ξέρει τί έκανες. Δεύτερον πες μας αν μπορεις τι pc ακριβώς έχεις και αν κρασάρει εντελώς με το cool edit. ΤΙ ακριβώς σου κάνει;Σε πετάει εξω;
no name Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Λοιπον τελικα τα καταφερα μετα απο απειρες προσπαθειες.Εγκατεστησα την focusrite στην θεση της προηγουμενης καρτας που ειχα και μετα μπηκα στο mixcontrol της focusrite και την εβαλα στο zero latency......Δουλεψε αμεσως.......... Τωρα οσον αφορα το pc δεν ξερω ακριβως τι μαρκα ειναι.....Παντως ειναι αρκετα παλιο......Δεν με πεταει εξω απλα μολις συνδεω την καρτα ηχου στο pc δεν εχω προβλημα ακουω κανονικα με τα ακουστικα τα παντα.Μετα παω στο cool edit pro αλλα σε ολα τα προγραμμματα ηχογραφησης το κανει αυτο..και παταω ηχογραφηση αφου πρωτα κανω εγκατασταση την καρτα και στο προγραμμα.....Ε μετα αφου ηχογραφει την φωνη και παταω να ακουσω τι ηxογραφησα αρχιζει και κολλαει ολο το pc........Kαμια ιδεα κανεις ??? ??? ???
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 χμ... Για δώσε μας και μερικά στοιχεία για τον υπολογιστή σου, κάτι μου κάνει σε driver conflict, μικρή RAM ή επεξεργαστής. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση