adin Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Γειά χαρά σε όλους, Τελευταία προσπαθώ να αλλάξω όλο μου τον εξοπλισμό και προσπαθώ να ακούσω όσα περισσότερους ενισχυτές μπορώ. Ακούγοντας λοιπόν τον Legacy οφείλω να ομολογήσω πως είναι αρκετά δελεαστική η ιδέα και ψάχνω να βρώ αν υπάρχει κάποιος dealer στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε πληροφορία για το που μπορώ να κάνω ένα test drive με τον ενισχυτή ή σχόλια για αυτόν θα ήταν ότι καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mij Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2009 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ο Τσιτιρίδης πρέπει να φέρνει. GENERAL MUSIC Κ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ Α.Ε. Ακαδημίας 88, 10678 Αθήνα Τηλέφωνο : 2103826483, 2103801607 Αν κάνω λάθος σορρυ...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 O Τσιτιρίδης δεν βρίσκεται σε αυτή τη διεύθυνση καιρό τώρα...δεν ξέρω αν μετακόμισαν ή αν το κατάστημα έκλεισε. Ούτε στο carvinworld εμφανίζεται αντιπρόσωπος για την Ελλάδα πάντως... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, ο Τσιτιρίδης πρέπει να έχει κλείσει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
mij Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Σόρρυ παίδες, προφανώς έχω χάσει πολλά επεισόδια... :)
adin Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέον, θα κάνω ένα τηλέφωνο στον ΝΑΚΑ και ελπίζω για το καλύτερο. Έκανα ένα μικρό search στο e-shop του Νάκα άλλα δεν υπάρχει η κεφαλή καν, μόνο η καμπίνα του legacy II. Θα κάνω post αν βρώ κάτι και για μελλοντική χρήση απο κάποιον άλλο που τυχόν θέλει να τον δοκιμάσει.
adin Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Και εδώ, βέβαια πουθενά να μπορούμε να τον δοκιμάσουμε γιατί δεν είναι σε stock απο ότι φαίνεται στο e-shop. http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=26644&pcode=H002_I0026644
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση