panosthemaster Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια!θα ηθελα ν ρωτησω...εχω τ addictive drums κ τ χρησιμοποιω με τ cubase LE...το προβλημα ειναι οτι αν ανοιξω ενα midi channel κ παω ν ριξω ενα midi αρχειο δεν μ τ δεχεται...τι μπορει ν φτεει? Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!
spy Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια!θα ηθελα ν ρωτησω...εχω τ addictive drums κ τ χρησιμοποιω με τ cubase LE...το προβλημα ειναι οτι αν ανοιξω ενα midi channel κ παω ν ριξω ενα midi αρχειο δεν μ τ δεχεται...τι μπορει ν φτεει? το drug δεν είναι καλό για addictive καταστάσεις...για το drop δεν ξέρω...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 το drug δεν είναι καλό για addictive καταστάσεις...για το drop δεν ξέρω... Δεν έχεις ακούσει αυτό που λενε: "I'm gonna drop you like a bad habit" ;
vitali Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 1.Προσπάθησε να ανοίξεις το αρχείο στο κενό χώρο. Είσαι σίγουρος ότι είναι midi ; Δεν σου βγάζει κανένα error ; 2.Προσπάθησε να το κάνεις import και μετα να το μεταφέρεις. 3.Είναι drag. Kairos
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Φταίει που δεν ξέρεις να παίζεις μπαγλαμά. ;D ;D ;D www.facebook-codes.info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση