Vodkapower Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Παραθέτω αυτό το video.. http://www.youtube.com/watch?v=-sMWTqUuSh4 Σίγουρα οι πιο πολοί το έχετε ήδη ακούσει.. Αλλά νομίζω οτι όσοι δεν το έχουν δει (σε αυτή την εκτέλεση) αξίζει, μιας και ο Mr B είναι στα καλύτερά του εδώ.. Αυτή η ύφεση 9 στο 1:36 είτε απο λάθος έγινε (μάλλον), είτε σκοπίμως, είναι αυτό που λέμε blues νομίζω.. (με την καλή έννοια...) Αυτή η λεπτομέρια...
panouhl Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 τι να πει κανείς γι αυτόν τον τύπο. Απίστευτος ;)
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Πολυ ωραίο βιντεάκι Μάνο (δεν το είχα ξαναδεί) .... Πραγματικά απίστευτος ο king σε κάνει κ ταξιδεύεις με 2-3 πενιές....
zithon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 ................5 νοτες παιζουν και σου ......τη ψυχη........ :-X NON SERVIAM...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ωραίος ο BB αν και η συγκεκριμένη νότα με ανατρίχιασε (όχι με την καλή έννοια)... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Vodkapower Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ωραίος ο BB αν και η συγκεκριμένη νότα με ανατρίχιασε (όχι με την καλή έννοια)... ;D Δεν ξέρω ήταν αρκετά πετυχημένο φάλτσο, τουλάχιστον για τα αυτιά μου.. Και ο πιανίστας όμως ε..; σκύλος αμέσως το ''κάλυψε''...
spy Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Καταπληκτικό clip. :) Και ο πιανίστας όμως ε..; σκύλος αμέσως το ''κάλυψε''... Ακριβώς.
X-minor Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Θεούλης, κι αυτός, κι η Lucille κι η μπάντα από πίσω. :)
kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Μας πεφτει λιγο η μασελα με κατι τετοια που βλεπουμε (και δεν κοβω και φλεβες για μπλουζιες γενικα).........τι αλλο να πω για τον κυριο.........η ιστορια του (και το βιογραφικο του) τα λενε ολα.........
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2009 To πιο κουλό που έχω δει να λέει σε συνέντευξη είναι ότι πολλές φορές δεν κουρδίζει την κιθάρα και αν ακούγεται φάλτσο το διορθώνει με μικρά bends.Και μια άλλη φορά είπε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν παίζει συγχορδίες ποτέ και η απάντηση ήταν αποστομωτική.. "Δεν ξέρω να παίζω" 8) You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση