Foudou Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Γεια σας,ειμαι νεος στο forum κι αυτο ειναι το πρωτο μου post.Θα ηθελα να μου προτεινεται καρτες ηχου για να μπορεσω να παιζω με το amplitube και το guitar rig απ το laptop μου.Γενικα ειμαι ασχετος σχετικα με αυτα τα προγραμματα. Το budget μου ειναι γυρω στα 100 ευρω.
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Welcome :) Τι laptop έχεις my friend? Για το Guitar Rig υπάρχει το Guitar Rig mobile Που τυπικά πωλείται γύρω στα 100 Ευρώ ;) Για το Amplitube δεν ξέρω να σου πω. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 πολύ κοντά στα 100Ε βρίσκεται η emu-0202 επίσης υπάρχει και το line6 toneport ux1 στα 112.50Ε (ακρίβεια τρίτου δεκαδικού δεν υποστηρίζω) και περιέχει το line6 pod farm, που είναι κάτι σαν guitar rig & amplitube
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Σωστός και ο gd με το line6. Τσέκαρε πάντως και στο νετ αν υπάρχουν γνώμες για stand-alone λειτουργία αυτων των καρτών της line6/NI/Amplitube ή/και με άλλα προγράμματα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Σωστός και ο gd με το line6. Τσέκαρε πάντως και στο νετ αν υπάρχουν γνώμες για stand-alone λειτουργία αυτων των καρτών ή/και με άλλα προγράμματα. έχω ρωτήσει ένα μέλος εδώ που το έχει και μου είπε πως παίζει και με άλλα προγράμματα με καίει το θέμα γιατί 99% θα το πάρω, το βρίσκω εξαιρετικό ντιλ (καίτοι με τραγικό mojo :'( )
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 (καίτοι με τραγικό mojo :'( ) Νομίζω ότι έχεις ένα πρόβλημα με το mojo. Εάν σου κάνει και μπορείς να το πληρώσεις που σε κόφτει? Ο ψυχολόγος σου τι λέει γι αυτό? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 σύμφωνα μ' αυτό εδώ, το UX1 συνεργάζεται με το GR3
Foudou Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ευχαριστο παιδια για τις πολυ γρηγορες απαντησεις.Με βοηθησατε πολυ :).Λογικα με βλεπω να παιρνω την line6 toneport.
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 αν θες να σου πώ πού θα τη βρεις στείλε ΠΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση