gkou Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 ;D Μεγααάλα νέα!Το κομμάτι θα βελτιωθεί πολύ (μετά την πρόταση του funky_bassman)και θα ξανανέβει.Οπότε, θα τα ξαναπούμε τότε παιδάκια :) https://myspace.com/gkou
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2009 paidia,egw eimai o ermineftis..geia sas kiolas...loipon,egw ektimw tin gnwmmi sas kai fisika kai simfwnw mazi sas...3erw oti den exw fwni..i ixografisi egine ontws me ena mikrofwno,alla signwmmi kiolas,den exw kai TA mesa gia ixogafisi..oso gia tn protasi tou funky_bassman,an 8es steile m ena minima kai dwse m perissoteres plirofories..8a voi8age Καταρχάς εγώ πιστεύω πως η φωνή σου θέλει δουλειά. Δεν είναι χάλια αλλά θέλει δουλειά... Από ότι ξέρω είσαι μικρός οπότε έχεις χρόνια μπροστά σου... 2ον η πρώτη ηχογράφηση που έκανα στη ζωή μου έγινε με το μικρόφωνο ψηφιακής κάμερας και περίμενα να βγάλω και αποτέλεσμα... Τα μέσα έρχονται σιγά σιγά και αν το ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις άπειρα κόλπα και τρόπους αν σου αρέσει να ασχοληθείς με την ηχογράφηση. 3ον έχω στείλει πμ στην gkou επειδή εκείνη το ανέβασε... Τώρα που έχει δώσει το οκ η στιχουργός θα τα πούμε και κατ'ιδίαν μην ανησυχείς!!!! :):):):):) LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση