funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Παιδιά θέλω να πάρω ένα τζουρά γιατί την παλεύω με τον μπαγλαμά αλλά επειδή κοντεύω να σπάσω τα δάχτυλά μου εκεί πάνω λέω να πάρω κάτι πιο άνετο... Μην με φάτε οι ρεμπέτες του φόρουμ... Δηλώνω άσχετος... Οπότε κάποιες βασικές πληροφορίες... Τιμές και λοιπά!!! LA ROJΑ ARMADA
VietMan Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Στη Θεσσαλονικη ο Δεκαβαλας. Ειχα παρει πριν χρονια τζουρα δικης του κατασκευης και βγηκε κορυφη!! Ψαξ'τον Hi!! I'm Paul from guitar world!!
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Κάτι σε βιομηχανοποιημένο, φθηνό και από Αθήνα??? LA ROJΑ ARMADA
VietMan Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Μην παει το μυαλο σου σε ξεπαραδιασμα οταν ειναι χειροποιητο το οργανο. Απο ποιοτητες ξυλων και υλικων υπαρχουν πολλες επομενως και τιμες. Τωρα αν δεν εχεις τη διαθεση να ψαχνεις για μαστορα, υπαρχουν 1002 μαγαζια με ετοιμα και καλα ετοιμα οργανα.....τα οποια βεβαια δεν ξερω που βρισκονται στην Αθηνα αλλα δοκιμασε Νακκα...ολο κ κατι θα βρεις ;) Hi!! I'm Paul from guitar world!!
ggeorge Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Οτι νιώθεις τωρα για τον μπαγλαμά θα νιώθεις σε δυο τρεις μήνες για τον τζουρά Παρε μπουζούκι να βρεις την υγειά σου. Παρε τρίχορδο μιας και εχεις εμπειρία απο μπαγλαμα.... Αν πας σε μαγαζιά τυπου Νακας κλπ θα βρεις τζουραδες, αλλα θα είναι για πεταμα... (για τα λεφτά που θα δωσεις ε... ) Υπάρχει μια βιοτεχνία στο Αγρίνιο κάπου που φέρνει μπουζούκια στην Αθήνα (θα βρεις σε πολλα μαγαζιά) . Λέγεται Μάτσικας αυτος που τα φτιάχνει. Εχω ακούσει πολλα αρνητικά σχολια για τα μπουζούκια του, αλλα απο άτομα που φτιάξαν ακριβά και πολυ καλά (στη θεωρεία τουλάχιστον ) μπουζούκια. Νομίζω για κατί φτηνό είναι καλή επιλογή. Ετσι εχω ακουσει δηλαδη. Δεν εχω δει όργανά του. Λογικά θα φτιάχνει και τζουράδες. Αν και επιμενω παρε μπουζούκι. Με μια γρηγορη αναζήτηση στο site του βρήκα http://www.matsikas.gr/Product-%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%A4%CE%9F%CE%A3-6%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%94%CE%9F%CE%A3-%CE%9D%CE%BF1%CE%91_550.aspx http://www.matsikas.gr/Product-%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%9D%CE%BF1-%CE%94-6%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%94%CE%9F%CE%A3_613.aspx Ισως ο νακας να εχει δικά του οργανα , αλλα συγκρινε τις τιμές... Αλλα το ξαναλεω ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Τωρα αν θελεις καλο, αλλα ακριβό όργανο ... Γιάννης Καρβούνης. Και θα πάθεις την πλάκα σου ΥΓ Μπουζουκι παίζω
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Για μπουζούκι θα βρω του κολλητού μου... Έχει ένα χειροποίητο από τον Σάκη στην Καλλιθέα που το έχει παρατήσει εδώ και καιρό ο άθλιος και περιμένω να τον βρω στην ανάγκη να του το φάω!!!!! LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση