kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Αυτές οι καταραμένες οι 2 βδομάδες ως την άδεια σέρνονται σαν κουτσές συγκαμένες χελώνες με σπασμένες πατερίτσες. LEGO people live in houses made of their own flesh.
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 ναι αλλά σκέψου τι μπινελίκι έχεις να ρίξεις την πρώτη μέρα που θα ταξιδεύεις... :P
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Αυτές οι καταραμένες οι 2 βδομάδες ως την άδεια σέρνονται σαν κουτσές συγκαμένες χελώνες με σπασμένες πατερίτσες. Αυτό ξανά πες το... LA ROJΑ ARMADA
bihlas87 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Εκνευριζομαι οταν γνωστοι μου με ρωτανε που θα παω διακοπες. Γιατι να παω διακοπες ρε φιλε? Διακοπες απο τι? Ολη τη χρονια ξυνομουν, με ποιο δικαιωμα να φαω ενα χιλιαρικο σε μια εβδομαδα? Ασε που υποτιθεται οτι μαζευω για κανα παλιοτουτου (εμπλεξα και εδω μεσα, που να μαζευτουν...). Θα ανεβω στην πατριδα, θα τρωω φαι της γιαγιας, θα βγαινω οπου δουλευουν γνωστοι και κανουν ψαλιδι και θα κλεβω wi-fi απο το προποτζιδικο κατω απ το σπιτι. Λιτοτις κυριοι, λιτοτις. Ορεξη ειχα τωρα να βγαινω και να μοστραρω την μπυροκοιλια μου στις παραλιες. ΝΑΙ ΡΕ, στραβα ξυπνησα!
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Funky_bassman (ή bass-man) μηπως εισαι ο Καραμανλης?? ??? Ειδου τα στοιχεια: O Καραμανλης ειναι funky. Eιναι μπας-μαν. Θελει να παει διακοπες. Εξηγησου.
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Εκνευριζομαι οταν γνωστοι μου με ρωτανε που θα παω διακοπες. Γιατι να παω διακοπες ρε φιλε? Διακοπες απο τι? Ολη τη χρονια ξυνομουν, με ποιο δικαιωμα να φαω ενα χιλιαρικο σε μια εβδομαδα? Ασε που υποτιθεται οτι μαζευω για κανα παλιοτουτου (εμπλεξα και εδω μεσα, που να μαζευτουν...). Θα ανεβω στην πατριδα, θα τρωω φαι της γιαγιας, θα βγαινω οπου δουλευουν γνωστοι και κανουν ψαλιδι και θα κλεβω wi-fi απο το προποτζιδικο κατω απ το σπιτι. Λιτοτις κυριοι, λιτοτις. Ορεξη ειχα τωρα να βγαινω και να μοστραρω την μπυροκοιλια μου στις παραλιες. ΝΑΙ ΡΕ, στραβα ξυπνησα! Και εγώ φίλτατε που όλη τη χρονιά δεν ξυνόμουν (πολύ έτσι??ένα μικρό ξύσιμο το έριχνα) στη γιαγιά θα πάω!!!!πιο χιλιάρικο? 200 ευρώ και πολλά μου είναι!!! έχουμε και ένα G&L να αγοράσουμε!!!! LA ROJΑ ARMADA
brain_g Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 με τρια tour στο κεφαλι μου και 59 συναυλιες (δεν γινονται 60 οι μαμημενες) σε 2,5 μηνες, οχι διακοπες αλλα ουτε βουτια δεν προβλεπεται... ας ειναι καλα η anderson που μου χαμογελαει απο μακρυα...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 κοίτα αν έκανα τουρ δεν νομίζω να είχα και τρελό πρόβλημα... εξαρτάται βέβαια και με ποιους θα έπαιζα!! LA ROJΑ ARMADA
Vrass Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Με αυτους μήπως?? ;D ;D :P :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
tasosSG Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2009 κοίτα αν έκανα τουρ δεν νομίζω να είχα και τρελό πρόβλημα... εξαρτάται βέβαια και με ποιους θα έπαιζα!! +1 Αληθεια με ποιους θα ειναι το tour?? www.kerinoi.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση