bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Γιατι δεν πέρνεις ένα μανικάκι το 50αρικού να το παλέψεις μόνος σου το scalloped? Σωστος, μπορει να μην το γνωριζει αλλα κατα βαθος να ειναι καλος... σκαλοπιστης ;D Να και μια παλια μου προχειρη προσπαθεια, με πολυ σκαψιμο λογω μικρων ταστων Σκεψου οτι το εκανα σε 40 λεπτα περιπου χωρις καμια εμπειρια
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Μπραβου σου,δειχνει σουπερ.Mε 2-3 χερακια lemon oil μετα θα επαζε κ σουπερ Τhumps up! 5 long years
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Σκεψου οτι το εκανα σε 40 λεπτα περιπου χωρις καμια εμπειρια Σωστός ο παίχτης. Βλέπεις, αφού όλοι το έχουμε λίγο πολυ το άθλημα, δεν είναι δύσκολο. σ.σ: Πολύ καλή δουλειά bihlas! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
nikos17m Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Σωστος, μπορει να μην το γνωριζει αλλα κατα βαθος να ειναι καλος... σκαλοπιστης ;D Να και μια παλια μου προχειρη προσπαθεια, με πολυ σκαψιμο λογω μικρων ταστων Σκεψου οτι το εκανα σε 40 λεπτα περιπου χωρις καμια εμπειρια Φιλε Bihla87 τα χερια δεν πιανουν και τοσο και δεν θα ηθελα να κανο καμια λαλακια αν τα σκαψω μονος μου το καλυτερο θα ηταν να ειχα ενα μανικι που δεν χρειαζομαι για να το κανο αλλα δν εχω.Δειτε και αυτο το βιντεο και πειτε μου εντυπωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση