cyclon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Σας παραθετω το πρωτο μου κλιπ ;D Εχω γραψει 2 κιθαρες. Θελω πολυ να ακουσω τα σχολια και τις παρατηρησεις σας!!! Φιλικα Στελιος SlowBlues.mp3Fetching info...
koxcygr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Για πρωτη ηχογραφηση μια χαρα τα πηγες. Αυτο που με πειραξε ειναι οτι καπου χανοντουσαν οι κιθαρες ( μαλλον απο πολυ reverb ). :)
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Καλή αρχή!Ωραίο είναι το clip σου φίλε cyclon,για chill out καταστάσεις. Θα συμφωνήσω με τον koxcygr ωστόσο περί του reverb.Στο 2.1, 4W συστηματάκι τουλάχιστον που το ακούσα "μπούκωνε". Καλή συνέχεια! Balance and practice is the key to success.
cyclon Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας με βοηθαν πολυ !!! Περιμενω κιαλλες!!! Φιλικα Στελιος
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Πολύ ωραίο, το άκουσα πολύ ευχάριστα! Καλή συνέχεια!! (του λείπει μπάσο χαχαχα)
longshadow Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Στις 26/7/2009 στις 9:37 ΜΜ, Evilnye είπε (του λείπει μπάσο χαχαχα) Έχει μπάσο αλλά το backing track είναι σχετικά χαμηλά σε ένταση. Η ηχογράφηση είναι κάπως κακή και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πάρα πολλά, πως έγραψες? Επίσης πρόσεχε τα peaks της κιθάρας σου, ένας compressor θα βοηθούσε σε αυτό.. (Σαν εξωτερική ηχογράφηση με μικρόφωνο που παίρνει τον χώρο μου ακούγεται...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση