ffmakis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Επιτέλους κατάφερα να βρώ fender Deluxe To έχω διαλύσει και τον καθαρίζω. Το ερώτημα μου ...να του βάλω ενα μεγάφωνο Gold celestion ή να τον αφήσω με το δικό του ??
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 το στοκ oxford εν ειναι κακο,αλλα το Gold celestion ειναι εξαιρετικο ειδικα αν θες ζεστο ηχο,προσωπικα βεβαια θα του εβαζα EV. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
skantzos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 από περιέργεια, τι είναι ο διακόπτης στη δεύτερη είσοδο του νορμαλ καναλιού; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
studio54GR Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Μαπα Federia σου σπρώξανε Μάκη μου... ο καλός είναι ο Deluxe Reverb II (σαν του Elavd). Τα EV σκίζουν όντως..... Έχω πάθει πλάκα και με τον ήχο που έχουν στον Rivera, αλλά και στον Boogie....... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Μάπα ξεμάπα αυτό βρήκα ;D Τα μεγάφωνα τα έχω οπότε θα τον ακούσεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ Νίκο ;)
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 από περιέργεια, τι είναι ο διακόπτης στη δεύτερη είσοδο του νορμαλ καναλιού; [/quote Δεν το δοκίμασα αλλά κάτι μου είπανε για Turbo ;D
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Μαπα Federia σου σπρώξανε Μάκη μου... ο καλός είναι ο Deluxe Reverb II (σαν του Elavd). Ατιμούλικο...πού βρήκες ίδιον βρε; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Ατιμούλικο...πού βρήκες ίδιον βρε; ;D Ηλία είναι χαλιαvintageMAPA Την πάτησα ;D
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Ηλία είναι χαλιαvintageMAPA Την πάτησα ;D Δε σε φοβάμαι εσένα! Δεν παίρνεις ποτέ σκάρτο πράμα... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Μάπα ξεμάπα αυτό βρήκα ;D Τα μεγάφωνα τα έχω οπότε θα τον ακούσεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ Νίκο ;) Βρε Μάκη αφού τα έχεις τα μεγάφωνα γιατί μας ρωτάς και δεν τα δοκιμάζεις κατευθείαν; Να μας παιδέψεις θέλεις Παρασκευιάτικα; :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση