dbfromhell Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Καλησπερα, 2 κωμματακια που εγραψα, οποιος εχει ορεξη ας ακουσει.... Ευχαριστω...............
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Αν και όχι του στυλ μου τα βρήκα αρκετά καλά... :) Τα τύμπανα που ακούμε στο 1ο είναι όλα παιγμένα απο εσένα real time ,επάνω στα κουμπάκια του drum machine!??..
dbfromhell Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Αν και όχι του στυλ μου τα βρήκα αρκετά καλά... :) Τα τύμπανα που ακούμε στο 1ο είναι όλα παιγμένα απο εσένα real time ,επάνω στα κουμπάκια του drum machine!??.. Φυσικα και ΟΧΙ! Οι απλοι ρυθμοι ναι,καποια γυρισματα ναι αλλα το σημειο που με παιδεψε λιγο και αναγκαστηκα να το ηχογραφισω σε διαφορετικο καναλι ειναι το σημειο με το διπεταλο... Οσο για το zoom πραγματικα δεν αξιζει...χασιμο χρονου και ευρω!για απλους ρυθμους και χρηση μετρονομου ειναι καλο...αντε να τραβηξεις και καναν ηχο Еzdrummer...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ΟΧΙ! ουφ...πήγε η καρδιά μου στη θέση της!!.... ;D ;D ;D Ωραίος...keep it up!
dbfromhell Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Ωραίος...keep it up! Thanks man...
lambrosgg Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Ωραια πραγματα φίλε μου. Λίγο αστείο βέβαια το όλο θέμα με το ντραμασίνι αλλά είχε το χαβαλέ του! Συνέχισε έτσι. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
gearkat Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Μπράβο φίλε. Αν και δεν είναι το είδος μου, μου άρεσε ο τρόπος και τα παιξίματα. Πολύ καλός. We will walk on the land.... Peter Gabriel
dbfromhell Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Ωραια πραγματα φίλε μου. Λίγο αστείο βέβαια το όλο θέμα με το ντραμασίνι αλλά είχε το χαβαλέ του! Συνέχισε έτσι. Αν δεν γινει και λιγο χαβαλες δεν λεει..................Τα σοβαρα και τα καλοστημενα ειναι για τους επαγγελματιες!!! ;D Απλα καποια στιγμη ξενερωνεις απο τα ακυρα που τρως συνεχως για προβες με το band(ο ενας μουνοδουλος,του αλλου κατι του τυχε,ο αλλος ειναι σε chill out φαση) και αναγκαζεσαι να τα μαθεις ολα μονος σου.Αντε να παρω και το drum set για να πεταξω και το κολοντραμμασιν! Μπράβο φίλε. Αν και δεν είναι το είδος μου, μου άρεσε ο τρόπος και τα παιξίματα. Πολύ καλός. Σ'ευχαριστω πολυ...
spiros69 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Mπράβο φιλε....πολυ πολυ καλος.εμενα μου αρεσε πολυ ;) seven deadly sins..........
dbfromhell Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Mπράβο φιλε....πολυ πολυ καλος.εμενα μου αρεσε πολυ ;) Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου... Η τρισολια στο Free στο 03:18 σου αρεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση