Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ψαχνω για εναν ενισχυτη ευελικτο για το σπιτι για να αντικαταστησω τον line 6 spider τον οποιο εχω βαρεθει και δεν μου αρεσει πλεον ο ηχος του. Σκεφτομαι τον Vox. Τι γνωμη εχετε για αυτον, ξερετε καποιο μαγαζι που μπορω να τον ακουσω? Ακουω και τις αντιπροτασεις σας!

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο thomann τον εχει στα 266 ευρω ενω το dv247 στα 183 ευρω!! Γιατι ετσι?

Δημοσιευμένο
Γιατι ετσι?

ελα ντε...... ;D ;D ;D

(εξω απο τη πλακα,σκεψου σε ποιες χωρες  εδρευουν τα μαγαζια που αναφερεις και τι ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ εχουν οι χωρες αυτες καθως & την ισοτιμια τους προς το δολλαριο αλλα & μεταξυ τους.... ;))

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σιγουρα ισχυει αυτο και το γνωριζω απλα εγω εστιαζω πιο πολυ στο θεμα του ανταγωνισμου μιας και μιλαμε για 2 απο τα γνωστοτερα μαγαζια της ευρωπης.

Δεδομενων των τιμων βλεπω οτι οσο εχει στον θωμα ο 30αρης με αλλα 20-30 ευρω παιρνω τον 50αρη απο αγγλια. Τι λετε? Μηπως παραειναι μεγαλος ή καλυτερα θα μου δωσει τον αερα των watt και το headroom?

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

εγω τν πενηνταρη εχω κ απολυτα ευχαρστημενος.ειδικα για seventies κ  eighties εχει φοβερο ηχο.συν τα εφε.κ εγω στο σπιτι τν εχω δν τν εχω τερματισει ποτε αλλα δν μετανοιωνω καθολου για τν αγορα

Δημοσιευμένο

[quote author=Superfunk link=topic=169871.msg345344#msg345344 date=1247950134

και τι ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ εχουν οι χωρες αυτες

Μήπως ευρώ?

€€€€€€

:P :P :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση