solega Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 η strato Μου αντιμετωπιζει ενα φουσκωμα στα ταστα πανω απο το Plate.η ευθυγραμμιση δυστυχως δεν εφερε αποτελεσματα.υπαρχει σωτηρια?
solega Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 εμ φωτο δεν εχω αλλα και να βγαλω μαλλον θα πρεπει να εχεις την ΥΠΕΡΟΡΑΣΗ για να καταλαβεις οτι τασταρει στα συγκεκριμενα ταστα ???
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Απλα τασταρει και λες οτι εχει φουσκωμα ή οντως εχει "καμπυλωμα"? Τη ρυθμιση ποιος την εκανε?
solega Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 απο την οκταβα και μετα καθε σηκωμα μπουκωνε τη νοτα και τασταρε.εγινε ευθυγραμμιση απο τεχνικο (δε θα ηθελα να αναφερθω στο ονομα) και διαπιστωσε πως εχει φουσκωσει μονο εκεινη η περιοχη πανω απο το plate. για να αποφυγουμε το τασταρισμα σηκωσαμε χορδες αλλα ειναι εντελλως εξω απο τα νερα μου το οργανο με αυτη τη ρυθμιση.δε θελω να τη δωσω,ειναι MIJ ΜΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ αμερικανικο set μαγνητων.
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Βγαλε τα ταστα,φαε τη ταστιερα σε εκεινο το σημειο ωστε να κατεβει,ξαναβαλε τα ταστα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 εννοειται οτι δεν θα το κανεις εσυ αλλα ο μαστορας σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 πως να φαω το maple ??? Είτε σκέτο είτε με ρύζι και λαχανικά. (Σαφώς και φτιάχνει. Είτε με ρυθμίσεις, είτε με "ισιωμα" των τάστων. Μήπως πήγες σε μικρότερο νούμερο χορδές? Πόσα χρόνια την έχεις? Ξαφνικά το έπαθε?)
skantzos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 πως να φαω το maple ??? Πάιρνεις αυτό και το περιχύνεις σε αυτές Χωρίς πλάκα τώρα, ο μάστορας πρέπει να ξέρει τι να κάνει και να σου προτείνει μια καλή λύση. Το να σηκώσεις το action επεδή φούσκωσε η ταστιέρα είναι π1π3ς :) φιλικά νίκος "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση