Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Kαθόλου άκυρο. Πρέπει να κάνουμε μια κατηγορία "κλοπές" με περιγραφή και s/n, να είναι πιό οργανωμένα τα πράματα, το είχα προτείνει και παλιότερα.

+10.000 στον μπανανοφαγο

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Δεν αφήνουμε στο αυτοκίνητο,κιθάρες ενισχυτές,τσάντες κλπ.

Πόσο δίκιο έχεις…Γνωστού μου είχαν φάει PRS στον Πειραιά.

Εκτός του κινδύνου κλοπής ελλοχεύει και κίνδυνος στρέβλωσης, λόγω θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο  κλειστό αυτοκίνητο.

Μακάρι να το βρείς το όργανο φίλε!

...When i got the music i gotta place to go...

Δημοσιευμένο

Εκτός του κινδύνου κλοπής ελλοχεύει και κίνδυνος στρέβλωσης, λόγω θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο  κλειστό αυτοκίνητο.

Eαν δεν κάνω λάθος τα Steinberger είναι γραφίτες και δεν καταλαβαίνουν Christ... φίλε savvas-kinetic, συμπάσχω...και μακρυά από εμάς τέτοιο κακό

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Πω ρε φίλε... Μακάρι να το βρεις... Να αλλάξω τακτική δλδ που αφήνω συνέχεια τον εξοπλισμό στο αμάξι γιατί είμαι συνέχεια στο τρέξιμο?

Καλο ειναι να μην εκθετεις το περιεχόμενο του πορτ μπαγκαζ σου. Να παρκάρεις οσο το δυνατον σε διαφορετικές γειτονιες και τετοια κολπα. Αν μιλας για εξοπλισμό με flight case και τέτοια, θα μπορούσες να τα κλειδώνεις με λουκέτο και αλυσίδα (χρειαζεται επεμβασουλα στο εσωτερικο του πορτ μπαγκαζ ενδεχομένως). Εαν τα αφήνεις και στο πίσω κάθισμα τοτε πολυ απλα πες μας που συχνάζεις :Ρ

Δημοσιευμένο

Ακόμα και μετά από πρόβα πάντως εδώ πάνω, και μπροστά μου να'ναι τ'αμάξι δεν αφήνω ούτε πετάλι μέσα. Εκεί καταντήσαμε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...