Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 νιωθω οτι ειναι η πρωτη φορα που βοηθαω και εγω ουσιστικα σε κατι δημοσιευοντας το παρον. εν ολιγις λοιπον , βρηκα απο τα βιβλιοπωλεια παπασωτηριου περνωντας τυχαια . ενα βιβλιο το οποιο αναλυει το πως να κανει καποιος ελεγχο ,set up ,συντηρηση και επιδιορθωση σε ακουστικες και κλασσικες κιθαρες και επισης για ηλεκτρικες τυπου fender , gibson , τοσο στα ξυλα οσο και τα ηλεκτρονικα και μηχανικα μερη. το βιβλιο ειναι γραμμενο στα αγγλικα , πραγμα που με χαροποιησε ιδιαιτερα και ειναι χωρισμενα σε 14 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ,με φωτογραφικα παραδειγματα , αναλυσεις , προτεινομενα εργαλεια , και εμπειρικα παραδειγματα!!! το συστηνω α ν ε π ι φ υ λ α κ τ α !!!!ιδου και ο τιτλος. " GUITAR PLAYER REPAIR GUIDE " by DAN ERLEWINE. τιμη 29.90 ευρω. θα με θυμηθειτε Mesa/Boogie & Strato
takis Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 το ξερω το βιβλιο..απο τα κορυφαια στο ειδος του..πολυ καλη επιλογη spimav
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2005 Με έψησες!!Θα το τσεκάρω. :D You are wrong f**ked and overatted...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2005 ο DAN ERLEWINE ειναι ο απολυτος guru στο ειδος!Πολυ καλη επιλογη... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
analogtreehouse Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω το βιβλίο και είναι ένας μικρός θησαυρός ανατρέχω συχνα πυκνά για πράγματα καλή αγορά!
panos_chem85 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 +1 για το βιβλίο φίλε μου! 8) Το είχα πάρει πριν από 2 χρόνια από το amazon και από τότε με έχει σώσει... :wink: Καταπληκτικό!
JAM Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 Παράγκειλα το βιβλίο μεταχειρισμένο απο το amazon 13¤ μαζί με ταχυδρομικά! Θα σας πω και γω σύντομα τη γνώμη μου.... www.intravenus.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση