ffmakis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Πέρασε το απόγευμα από το σπίτι μου ο φίλος μου Eξαρχος, και είπαμε να κάνουμε test drive με 3 κιθάρες. Ενισχυτής Matamp King Street Major. Είχαμε διαφορετική άποψη για το ποιά κιθάρα είναι η καλύτερη. Θέλουμε την άποψη σας ;) Οι κιθάρες είναι 1) PRS EG II 1992 2) Fender Malmsteen 3) Fender customshop Showmaster FMT. Παρακάτω βάζω τα 3 κλιπάκια. To No-1 Matamp_-3.mp3
exarhos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Σορυ για τα λαθακια, ηταν μια και εξω/ To ποια ειναι καλυτερη δεν εχει νοημα ειναι πολυ καλα οργανα ολα. Στο χερι ηταν καλυτερη η PRS εχω να καταγγειλω τα εξης: -Ο σκυλος του Μακη δε σε αφηνει να παιξεις, εκει που πας κατι να κανεις ορμαει πανω και σε γλυφει.. ασε που χορευει και σε πιανουν τα γελια.. :) -Η θερμοκρασια ηταν 43 βαθμοι :P +Θετικα σημεια της ιστοριας οτι ψωνισαμε και ο σουπερ φραπες του Μακη.(2καφε 4 ζαχαρη) www.myspace.com/costaexarhos
nikosgi Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Με την σειρά μου θέλω να καταγγείλω και εγώ τον σκύλο του Μάκη! Όπως επίσης και τον καιρό,η ζέστη είναι όντως ανυπόφορη... :P :P :P
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 To ποια ειναι καλυτερη δεν εχει νοημα ειναι πολυ καλα οργανα ολα. Οπως καταλάβατε πίσω από τα πλήκτρα είναι ο exarhos ;D Θα ήθελα να μάθω ποιό από τα 3 κλιπάκια σας αρέσει περισσότερο.
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Και μια μικρή γεύση από Santana, με την Nik Huber Orca P90 καρφί στον Matamp King Street Major στα 15 watt, στα 50 βγάζει ποιό καλό ήχο αλλά ..... δεν κάνει για διαμέρισμα. Ολα τα κλιπάκια είναι one shot με αρκετά λαθάκια,ο ήχος είναι το ζητούμενο. Matamp_king_Street_Major-Orca_P90_.mp3
AL PACINO Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 αντε και με 43 βαθμους καλα περνατε με τετοια κιθαρονια!ωραιος ηχος.πολυ ωραιος.ευγε!η πρωτη πρεπει να ναι η prs,ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση