tsakolis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα..θέλω πάλι τη βοήθεια σας..εχω μια αυτοενισχυόμενη κονσόλα behringer pmp 3000...Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το να ηχογραφήσω..τι χρειάζομαι για να ηχογραφήσω οτι βγαίνει από την κονσόλα μου?(πλήκτρα,φωνή,κιθάρες κτλ) σε μορφή mp3..p
edessaios Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Θα συνδέσεις ένα aux της κονσόλας στο line in της κάρτας ήχου και θα ανοίξεις τα αντίστοιχα volume.Για πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το audacity.
tsakolis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 φίλε edessaio χρειαζομαι εξωτερική κ΄ρτα ήχου γι αυτή τη δουλειά?και μ ενα acer D150x που χω κάνω δουλειά ή πρεπει να το συνδέσω με το στθερό?
ggsaxman Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Δε χρειαζεσαι απαραιτητα εξωτ.καρτα.Μπορεις να στελνεις το σημα απο το aux output κατευθειαν στο input του υπολογιστη σου (line in).Μπορει να χρειαστεις εναν ανταπτορα γιατι αυτη η εισοδος ειναι minijack (μικρο καρφι).Αυτα...
tsakolis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 έχω τέτοιο ανταπτορακι..χρειαζεται κάποιες ρυθμίσεις για να δεί το laptop την κονσόλα?ή ενώνω και οκ?sorry που σας πρήζω αλλά δεν έχει τύχει ν ασχιληθώ με ηχογράφηση
edessaios Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Όχι είναι σαν να συνδέεις το μικροφωνάκι του pc σου.
tsakolis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 pl θα το δοκιμάσω και θα δείξει...ευχαριστώ πάρα πόλυ!!
tsakolis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Έχω συνδέση το βισμα στο λαπτοπ και το κοκκινο/ασπρο στο outpt της κονσολας...για να ηχογραφησω τωρα πληκτρα φωνη τι κανω?παταω rec sto audacity αλλα τίποτα..δε δείνει σήμα..
tsakolis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Εκεί που γράφει ..Ένταση μικροφώνου και Στερεοφωνική μείξη τί επιλέγω??
tsakolis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2009 Όταν επιλέγω ένταση μικροφώνου δείχνει οτι παίρνει σήμα από τη κονσόλα (πλήκτρα,φωνή κτλ) αλλά τ αποτέλεσμα είναι άθλιο....μήπως θέλει ρυθμίσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση