xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 ααααααααα μην ακούω τέτοια... :P http://www.myspace.com/blackfrogs
Vrass Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 .............................. (βεβαια ο Vrass λογικα δεν θα ερθει τελευταια στιγμη οποτε ειμναστε ακομα τρεις!!!) για καντε τα κουμαντα σας!!! Τς τς τς.... Ελειψα σε 2 μπυροποσίες και αρχισαν οι συκοφαντίες.... :P :P Μεσιε τσερεμόν, περικαλώ να πραγματοποιηθεί επαναληπτική το συντομότρον (εφ'όσον υπάρχει ομοφωνία) δια αποκατάστασιν της αλήθειας και της τάξης. ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 δεν ειναι εδω ο τσερεμονης! φανταζομαι θα πηγε για μπανιο στην θαλασσα επιτελους!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 δεν ειναι εδω ο τσερεμονης! φανταζομαι θα πηγε για μπανιο στην θαλασσα επιτελους!!! Μπα, προτεραιότητα είχε το "home studio". 'Εκανα μπάνιο στον ιδρώτα ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2009 nikola μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει στην Αμουδάρα παρά τις ενστάσεις σου για παραλία lol :P http://www.myspace.com/blackfrogs
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2009 Αν το κάνετε στη Ρόδο ξέρω και που έχει Τσέχα να δείτε :P
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Ωπ ξεχαστήκαμε... Λοιπόν, Παρασκευή 10μμ στο Beer Academy Λεωφ. Πεντέλης (έχουμε ξαναπάει). Ωραίος κήπος, ψιλο-ήσυχα. Οι καλοφαγάδες ας τσιμπήσουν κατιτίς απ΄το σπίτι πρώτα, το Academy δε φημίζεται για την γενναιότητα των μερίδων και τη σχέση τιμής/απόδοσης :D. Το burger είναι καλό :P. Vrass και Χώστα σας περιμένω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. menelaos αγόρι μου εσύ που έχεις χαθεί; Κουβαδάκια και μπρατσάκια διατίθενται δωρεάν εκ του καταστήματος... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να ερθωωωω... :( :( :( :( άλλη φορά... Καλά να περάσετε και να πιείτε και καμιά μπύρα κ για μένα.... LA ROJΑ ARMADA
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Μην ανησυχείς θα γίνουν κι άλλες πολλές Μπυροποσίες ακόμα ;) Thanx θα πιούμε ΠΟΛΛΕΣ και για σένα, και για το Νικόλα, και για την Εύη, και για τη...φουκαριάρα τη μάνα μου :o ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 cheers ^^ monsieur Cheremone γουι γουαντ φωτος, γκεγκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση