Spiros Poullos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Το πήραμε...!!! Λοιπόν review δεν εχει ακόμα καθως πρέπει να το χρησιμοποιησω αρκετα για καμια βδομαδα για να ειμαι αντικειμενικός... Δε θα σας αφησω παραπονεμένους, παρτε λοιπόν φωτογραφίες και ενα mini review σχετικα με τη συναρμολόγησή του! Αυτό είναι το κουτί, είναι αρκετά μεγάλο προτίμησα να μην κατεβω κεντρο με το αμαξι ίσως όμως λόγο του όγκου του καλύτερα να είχα πάρει...δε πειράζει όμως εκαψα μερικές θερμίδες... ;D Και εδω τα περιεχόμενα συσκευασμένα Το stand (4 πόδια παρακαλώ...εξαιρετικά σταθερο) Εξαιρετικός μηχανισμός ρύθμισης ύψους, μπορούμε να το ''κλειδωσουμε'' και να το σηκωνουμε ή να το χαμηλώνουμε στριφογυρίζοντας το ή με τη μια ξεκλείδωμα και σήκωμα ή χαμήλωμα Και μια καθαρή εικόνα για το maximum υψος του... Η πλάτη με τα παρελκόμενα για το βίδωμα στο καθισμα Το κάθισμα...το κενο του καθισματος μπορει να αξιοποιηθει ειτε βαζοντας το να κοιταει εμπρος οπότε γίνεται τύπου σελλας και αεριζονται και τα ''ετσι'' μας (μενα σμπαρο δυο τριγώνια) ή προς την πλάτη όπου καταπονειται λιγότερο ο κόκκυγας και αερίζεται και ο ''έτσι'' μας...(μενα σμπάρο....) Και απο κατω Σεταρισμένο χωρις την πλατη Και η διαδικασία τοποθετησης της πλάτης Αυτός ο σφιγγτήρας είναι για την μετακίνηση της πλάτης ως προς την κλίση της, προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ΤΕΛΟΣ!!! Κάποιος απο το φόρουμ, μουπαν τα παιδια στο drumstore οτι το παρηγγειλε, εχει ερθει και το δικό σου ;) Θα το χρησιμοποιήσω για κανα 4ωρο τωρα που εχουμε recordings με το κενο στο κόκκυγα και για αλλο ενα 4ωρο με το κενο μπροστα και θα επανελθω με review και προσωπική εκτίμηση www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 και τωρα που το σκέφτομαι...μήπως η pearl αφου ειναι ''ντούμπλε-φας'' το συστημα μήπως θα μπορουσε να ειχε κανει καμια μαγκιά ωστε να μην χρειαζόταν κάθε φορα που θες να αλλαξεις την πλάτη να μην ξεβιδωνεις τις βίδες αλλα να είχε κάτι πιο ευχρηστο ??? βέβαια θα μου πεις...πολυτελειες το δοκιμαζεις και καταλήγεις που το θες...αλλα 260 ευρα ήταν αυτα...ξέρω 'γω? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 περιττο να σας πω ότι ειναι και εξαιρετική καρεκλα γραφειου (desk throne), χρειαζεται όμως ροδακια! οι διαστασεις του καθε λαστιχου στα ποδια ειναι 4x4x4 στο περιπου, οπότε πάμε σε ενα σιδερα μας φτιάχνει κουτακια κανα ποντο πανω και για μηκος και για πλατος και για υψος, κοτσαρουμε και απο κάτω ροδάκια τέτοιου τυπου http://www.kabawood.gr/16463E84.el.aspx και όποτε θελουμε να παίξουμε απλά βγάζουμε τα κουτακια www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Dep0n Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 ανατομικά καρεκλάκια by beeros!!!! ;) Αύριο μάλλον θα μου στείλουν και το δικό μου καρεκλάκι ;D Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση