Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το πήραμε...!!! Λοιπόν review δεν εχει ακόμα καθως πρέπει να το χρησιμοποιησω αρκετα για καμια βδομαδα για να ειμαι αντικειμενικός...

Δε θα σας αφησω παραπονεμένους, παρτε λοιπόν φωτογραφίες και ενα mini review σχετικα με τη συναρμολόγησή του!

Αυτό είναι το κουτί, είναι αρκετά μεγάλο προτίμησα να μην κατεβω κεντρο με το αμαξι ίσως όμως λόγο του όγκου του καλύτερα να είχα πάρει...δε πειράζει όμως εκαψα μερικές θερμίδες... ;D

img3602k.jpg

img3603w.jpg

Και εδω τα περιεχόμενα συσκευασμένα

img3604g.jpg

Το stand (4 πόδια παρακαλώ...εξαιρετικά σταθερο)

img3605r.jpg

img3606y.jpg

img3606l.jpg

Εξαιρετικός μηχανισμός ρύθμισης ύψους, μπορούμε να το ''κλειδωσουμε'' και να το σηκωνουμε ή να το χαμηλώνουμε στριφογυρίζοντας το ή με τη μια ξεκλείδωμα και σήκωμα ή χαμήλωμα

img3607.jpg

Και μια καθαρή εικόνα για το maximum υψος του...

img3608r.jpg

Η πλάτη με τα παρελκόμενα για το βίδωμα στο καθισμα

img3609i.jpg

img3610aa.jpg

Το κάθισμα...το κενο του καθισματος μπορει να αξιοποιηθει ειτε βαζοντας το να κοιταει εμπρος οπότε γίνεται τύπου σελλας και αεριζονται και τα ''ετσι'' μας (μενα σμπαρο δυο τριγώνια) ή προς την πλάτη όπου καταπονειται λιγότερο ο κόκκυγας και αερίζεται και ο ''έτσι'' μας...(μενα σμπάρο....)

img3611v.jpg

img3612gy.jpg

img3615b.jpg

Και απο κατω

img3613de.jpg

img3614m.jpg

Σεταρισμένο χωρις την πλατη

img3616q.jpg

img3617.jpg

Και η διαδικασία τοποθετησης της πλάτης

img3618.jpg

Αυτός ο σφιγγτήρας είναι για την μετακίνηση της πλάτης ως προς την κλίση της, προς τα εμπρός ή προς τα πίσω

img3619x.jpg

img3620c.jpg

img3621.jpg

ΤΕΛΟΣ!!!

img3622e.jpg

img3623.jpg

img3624b.jpg

Κάποιος απο το φόρουμ, μουπαν τα παιδια στο drumstore οτι το παρηγγειλε, εχει ερθει και το δικό σου ;)

Θα το χρησιμοποιήσω για κανα 4ωρο τωρα που εχουμε recordings με το κενο στο κόκκυγα και για αλλο ενα 4ωρο με το κενο μπροστα και θα επανελθω με review και προσωπική εκτίμηση

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

και τωρα που το σκέφτομαι...μήπως η pearl αφου ειναι ''ντούμπλε-φας'' το συστημα μήπως θα μπορουσε να ειχε κανει καμια μαγκιά ωστε να μην χρειαζόταν κάθε φορα που θες να αλλαξεις την πλάτη να μην ξεβιδωνεις τις βίδες αλλα να είχε κάτι πιο ευχρηστο ???

βέβαια θα μου πεις...πολυτελειες το δοκιμαζεις και καταλήγεις που το θες...αλλα 260 ευρα ήταν αυτα...ξέρω 'γω?

Δημοσιευμένο

περιττο να σας πω ότι ειναι και εξαιρετική καρεκλα γραφειου (desk throne), χρειαζεται όμως ροδακια!

οι διαστασεις του καθε λαστιχου στα ποδια ειναι 4x4x4 στο περιπου, οπότε πάμε σε ενα σιδερα μας φτιάχνει κουτακια κανα ποντο πανω και για μηκος και για πλατος και για υψος, κοτσαρουμε και απο κάτω ροδάκια τέτοιου τυπου

http://www.kabawood.gr/16463E84.el.aspx

και όποτε θελουμε να παίξουμε απλά βγάζουμε τα κουτακια

Δημοσιευμένο

ανατομικά καρεκλάκια by beeros!!!! ;)

Αύριο μάλλον θα μου στείλουν και το δικό μου καρεκλάκι  ;D

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...