Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Παιδια οτι και να πουμε το παλικαρι παιζει με τον ανθρωπο που εφηύρε το heavy metal,αυτο ειναι φανταζομαι η ΥΨΙΣΤΗ τιμη που μπορει να γινει σε εναν μουσικο αυτου του ειδους.Μπραβο και παλι μπραβο (και η μπαντα του σκοτωνει,παιζει & ο φιλος μου ο Μαρκ μαζι τους :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jezus Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Μια ελπιδα ειχα και εγω να δω τον Rob Zombie live και ο Οζζυ του πηρε τους μουσικους :-\
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Darkness_(Ozzy_Osbourne_album) Δεν μου λενε τιποτα τετοιοι... μοντερνοι χαρακτηρισμοι :D Παιδια οτι και να πουμε το παλικαρι παιζει με τον ανθρωπο που εφηύρε το heavy metal,αυτο ειναι φανταζομαι η ΥΨΙΣΤΗ τιμη που μπορει να γινει σε εναν μουσικο αυτου του ειδους.Μπραβο και παλι μπραβο Ακριβωωως ;)
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δεν μου λενε τιποτα τετοιοι... μοντερνοι χαρακτηρισμοι :DΑκριβωωως ;) Κ. Μπίχλα (πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις καλλιτεχνικό όνομα :P ), έχω την εντύπωση πως δεν είναι κ τόσο μοντέρνος ο χαρακτηρισμός. Άσε που ήδη ξεμαλλιάζονται πόσοι για τον τίτλο του βασιληά. Ο μιχαλάκης, ο έλβις, ο φαληρέας.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Παιδια οτι και να πουμε το παλικαρι παιζει με τον ανθρωπο που εφηύρε το heavy metal,αυτο ειναι φανταζομαι η ΥΨΙΣΤΗ τιμη που μπορει να γινει σε εναν μουσικο αυτου του ειδους.Μπραβο και παλι μπραβο (και η μπαντα του σκοτωνει,παιζει & ο φιλος μου ο Μαρκ μαζι τους :)) ειδες τελικα ρε σ παπουφανκ οτι αμα καποιος προσπαθησει κ ας ειναι απο το Ελαδισταν μπορει κατι καλο να καταφερει στο εξωτερικο? :) να ξερεις δεν θελω ουτε να σου τι βγω αλλα ουτε να στην πω αυτην την στιγμη (λογο μια συζητησης στο παρελθον)αλλα ενας Ελληνας αυτην την στιγμη παιζει μαζι με τον Οζζυ οκ η περιοδος του οζζυ δεν ειναι κ απο τις καλυτερες αλλα ΕΙΝΑΙ Ο ΟΖΖΥ ;) εαν το 1985 ελεγε καποιος οτι το 2009 θα παιζει ενας Ελληνας κιθαρα με τον οζζυ στην καλυτερη θα του κρεμουσαν κουδουνια θελω να καταληξω στο οτι εαν δουλευεις σωστα προσπαθεις εχεις το καταλληλο promotion υπονη κ τυχη τοτε κατι μπορεις να καταφερεις! κ ο Gus G καταφερε κατι πολυ σημαντικο! εγω αυτο που ευχομαι ειναι ο Gus G να ειναι η τελευταα εξερεση του κανονα για την μουσικη στην Ελλαδα. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Άσε που ήδη ξεμαλλιάζονται πόσοι για τον τίτλο του βασιληά. Ο μιχαλάκης, ο έλβις, ο φαληρέας. Eκαστος στο ειδος του ΕΙΝΑΙ Ο ΟΖΖΥ ;) Ο Κος Οzzy :D
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 να ξερεις δεν θελω ουτε να σου τι βγω αλλα ουτε να στην πω αυτην την στιγμη (λογο μια συζητησης στο παρελθον)αλλα ενας Ελληνας αυτην την στιγμη παιζει μαζι με τον Οζζυ οκ η περιοδος του οζζυ δεν ειναι κ απο τις καλυτερες αλλα ΕΙΝΑΙ Ο ΟΖΖΥ ουτε μου την λες ,ουτε διαφωνουμε,μια και μιλαμε για μεμονωμενο ΜΟΥΣΙΚΟ και οχι "συνθετη-τραγουδιστη-συγκροτημα",και βεβαια σε ενα συγκεκριμενο ειδος που διακρινεται για την ΑΦΟΣΙΩΣΗ και απιστευτη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ απο το κοινο του (εντος & εκτος Ελλαδος) αλλα και την ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ μεταξυ των γκρουπ (πραγμα που εχει οδηγησει στην δημιουργια μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σκηνης,μικρης μεν,σκηνης δε,ακομα και στην Ελλαδα). αλλωστε πολλες φορες εχω "βγαλει το καπελλο μου" στους μεταλλαδες για αυτο το λογο,ειναι ΣΑΦΩΣ οι πλεον επαγγελματιες γυρω απο αυτο που κανουν (και ας μην μου αρεσει το μεταλ) & βεβαια τους αξιζουν συγχαρητηρια για αυτο. αλλωστε ο συγκεκριμενος εκανε αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κανει οποιοσδηποτε "τραγουδαει" στα αγγλικα:τnν εκανε για εξω.ΕΤΣΙ μαλιστα,απο το.....Παγκρατι και το σπιτι της μαμας δουλεια δεν γινεται... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
X-minor Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Ας μην ξεχνάμε και ότι ο Κώστας και είναι τεράστιο ταλέντο, αλλά και ΔΟΥΛΕΨΕ τρελά και έτρεχε σαν το Βέγγο για να φτάσει εκεί που είναι τώρα, και του αξίζει η όλη επιτυχία που πλέον έχει, και μάλλιστα παγκοσμίως. Οπότε το έξω σκέτο δεν είναι λύση από μόνο του. Όσο για το metal και λοιπούς μεταλλάδες... κι εκεί παίζει μεγάαααλη ξεφτίλα, αλλά αυτό είναι συζήτηση για μια άλλη φορά...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 αλλά και ΔΟΥΛΕΨΕ τρελά και έτρεχε σαν το Βέγγο για να φτάσει εκεί που είναι τώρα, φυσικα ,this goes w/o saying. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Πρώτον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Κώστα. Δεύτερον μήπως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ διεθνή καριέρα ; Τρίτον . Γμτ μας αναγκάζει τώρα όλους τους Έλληνες μεταλλάδες να στρώσουμε τον κώλο μας. Δε μπορεί όλο και κανένας μανατζεράκος βου διαλογής θα γουστάρει να προμοτάρει πατριώτες του Gus G. Εκτός πραγματικότητας; Θα δείξει. Κοίτα να δεις που θα προλάβουμε και τον Ozzy live στην Ελλάδα ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση