Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Για hard rock/metal (αλλα χωρις απολυτο περιορισμο εκει) εγω ψηφιζω 2203,SL-x,Jubillee/Slash,6100. Μολις ωριμασω λιγο θα αρχισω να κοιταω και JTM και τους 18ρηδες. Α και να προσθεσω - χωρις βεβαια να εχω πολυακουσει jtm και plexi - ο vintage modern με εχει ενθουσιασει. Αρχισαν τα blues να βγαινουν απο μεσα μου  ;D

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Όταν με κάποιο θαυματουργό τρόπο καταφέρω και ακούσω ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ενισχυτές, θα επανέλθω να πω τη γνώμη μου  :P

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

εγω ψηφισα JVM γιατι ειναι ο  ποιο ευελικτος marshall που εχω παιξει...πραγματικα χρησιμο εργαλειο...

Practice cures most tone issues - John Suhr

Δημοσιευμένο

Θα θελα να ξερα ποιος ψηφισε τον model four ?

Μονο Scolnick και ο John 5 τον χρησιμοποιουν σε ολον τον κοσμο  ;D

Tone is in the ear of the beholder

Δημοσιευμένο

λεγεται Mode four και υποτιθεται οτι ειναι ο πιο "μεταλ" απ οσους παρατιθενται στην ψηφοφορια (μου φαινεται)...οταν ξεκινησε να τον λανσαρει η μαρσαλ θυμαμαι κατι διαφημισεις σε περιοδικα που φαινοταν οτι τον πηγαινε για πιο "χεβυ" πραγματα...εγω παντως που τον εχω ακουσει σε στουντιο μου φαινεται πολυ κομπλε..

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Δημοσιευμένο

Ναι μωρε ενταξει mode μου ξεφυγε εκ παραδρομης ενα L ! Σε ποιο studio τον εχουν ? Και μενα μου ψιλοαρεσει αλλα ειναι πολλα τα watt για να πουλησει στον συνηθισμενο home κιθαριστα

Tone is in the ear of the beholder

Δημοσιευμένο

Ναι μωρε ενταξει mode μου ξεφυγε εκ παραδρομης ενα L ! Σε ποιο studio τον εχουν ? Και μενα μου ψιλοαρεσει αλλα ειναι πολλα τα watt για να πουλησει στον συνηθισμενο home κιθαριστα

στουντιο Π στην κεντρικη πλατεια ηλιουπολης

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...