audiokostas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 αφού και αυτός είναι ο σκοπός ενος hifi:η όμορφα χρωματισμένη αναπαραγωγή Αν το έγραφες αυτό σε κανένα forum hi-end θα σε είχαν φάει ζωντανό τώρα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
korakios Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Αν το έγραφες αυτό σε κανένα forum hi-end θα σε είχαν φάει ζωντανό τώρα. ;D Άλλο ένα hi-end σύστημα των +3000Ε και άλλο ένα hifi έχω στο μαυλό μου... άλλωστε γιαυτό τα γράφω και εδώ,επειδή είσαστε ευγενικοί :P ;D Πλάκα-ξεπλάκα δεν πιστεύω οτι αυτοσκοπός ενώς συστήματος αναπαραγωγής είναι ο audiophile χαρακτήρας...εκεί είναι τα "χωράφια" των monitor.(γνώμη μου,μη βαράτε!)
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 και στο HiFi και στα studio monitor οι κατασκευαστές ηχείων κόπτονται για την ακριβή αναπαραγωγή ποιοί μας κοροϊδεύουν περισσότερο; ???
audiokostas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Πλάκα-ξεπλάκα δεν πιστεύω οτι αυτοσκοπός ενώς συστήματος αναπαραγωγής είναι ο audiophile χαρακτήρας...εκεί είναι τα "χωράφια" των monitor.(γνώμη μου,μη βαράτε!) Αν το έγραφες αυτό σε κανένα forum hi-end θα σε είχαν φάει ζωντανό τώρα. ;D ποιοί μας κοροϊδεύουν περισσότερο; ??? Κανένας δεν σε κοροϊδεύει εφόσον γνωρίζεις τι θέλεις, τι μπορείς να επιτύχεις και μαθαίνεις πως να το επιτύχεις. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 σε ένα στούντιο, με δύο ζεύγη ηχείων, ένα καλό μόνιτορ και ένα καλό χάι φάι, είσαι σε θέση να αποφανθείς ποιό είναι πιο ακριβές; εγώ δεν νομίζω πως μπορώ μπορω μόνο να πω ποιο μου αρέσει περισσότερο, αλλά αυτό δεν αρκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση