roybatty Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Το ΑΜΤ πάντως,εαν εξαιρέσεις το cab sim φωνάζει: "είμαι κλώνος του παλιού Marshall The Guv'nor" Πολύ καλό πετάλι για αυτό που ψάχνεις,αν το βρείς. Occam's razor makes the cutting clean.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Είναι πράγματι πολύ καλό και πριν από μερικούς μήνες το είχα δει (το παλιό σαν αυτό που εικονίζεται) στο κατάστημα μεταχειρισμένων που βρίσκεται στα Εξάρχεια κοντά στο Μουσείο - μου διαφεύγει το όνομά του και η οδός... καλημερα εγω για overdrive εχω το TubeD.Dreamer 88 απο JAM pedals και είμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Για χρηση με λαμπατο ενισχυτη μου έκατσε μια χαρα. Το κλασσικό TS σε αυτή την έκδοση μου αρέσει και μένα αλλά δεν έχει σχέση με ήχο Μάρσαλ που συζητάμε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
alderbody Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 εγω θα καταθεσω την DIY προταση... ;) λεγεται Thor να το δικο μου απο τοτε που το εφτιαξα δεν βγηκε απο τα "ενεργα" πεταλια μου. λατρευει τα rangemasters (Ge) και γενικως το γκαζωμα, καθως και τα Wah. Εχεις 2 Volume, ενα treble bypass και ενα φιλτρο που προσομοιωνει μια 4x12 καμπινα (= all the money) ;D με τις κιθαρες μου (Strats, Tele, 335) πανω στον twin reverb επαιζε μαγικα. σε λιγο θα το δοκιμασω και στον ανακαινισμενο twin μου. wood matters
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδια κ ιδικα εσενα bloody! :) το Way Huge Fat Sandwich εαν δεν ειχε + στην τροφοδοσια θα στο ζητουσα :P μου αρεσε αρεκτα το Visual Sound Son of Hyde Distortion απο carl martin βρηκα αυτο http://www.carlmartin.com/product_dc_drive.htm κ οχι αυτο που γραψες(το οποιο ειναι συμπαθητικο) συνεχιζω το ψαξιμο ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
AB Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Ούτε ειδικός είμαι ούτε έχω παίξει με πολλά Marshaloπέταλα ούτε καν με Marshall ενισχυτές και ξέρω ότι είναι και πανάκριβο αλλά δοκιμάστε το. Απο τη μία ακούω καθαρά απο Fender blues deluxe(του ενισχυτή μου εννοώ) και απ'την άλλη έχω γκάζια Μarshall (σε εντάσεις κυριλέ πάντα).
G.K. Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Πολυ καλο και με παρα πολλες δυνατοτητες ειναι το Plexitone της Carl Martin. Παει απο απαλο overdrive μεχρι αρκετα high gain. Απο τα πεταλακια που αξιζει να ακουσει κανεις... Στράαατα Stratούλα...
Marillion Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 εγω θα καταθεσω την DIY προταση... ;) λεγεται Thor να το δικο μου απο τοτε που το εφτιαξα δεν βγηκε απο τα "ενεργα" πεταλια μου. λατρευει τα rangemasters (Ge) και γενικως το γκαζωμα, καθως και τα Wah. Εχεις 2 Volume, ενα treble bypass και ενα φιλτρο που προσομοιωνει μια 4x12 καμπινα (= all the money) ;D με τις κιθαρες μου (Strats, Tele, 335) πανω στον twin reverb επαιζε μαγικα. σε λιγο θα το δοκιμασω και στον ανακαινισμενο twin μου. Εξαιρετικο πεταλι - στην ουσια εξομοιωση του κυκλωματος του plexi αλλα με jfet συν ενα buffer στην εξοδο. Ειναι αρκετα γρεζαριστο κ ταιριαζει πολυ σε clean λαμπατους. Lets ...Rock!
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 ναι, το είδα και το μελετάω επειδή πιστεύω ότι θα Ειναι αρκετα γρεζαριστο κ ταιριαζει πολυ σε clean λαμπατους. Τα κλιπάκια μια χαρά. Ωρα για πλακετίτσα. ;D Και το κόκκινο το Xοtico που έχεις για πετάλι όμως (καίτοι ακριβό) μια χαρά είναι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 το Way Huge Fat Sandwich εαν δεν ειχε + στην τροφοδοσια θα στο ζητουσα :P H τροφοδοσία του είναι η γνωστή φυσιολογική! Το δούλευα και με μπαταρία, και με One Spot. Αλλά ειλικρινά δεν ήθελα να προωθήσω την πραμάτειά μου... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Marillion Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Ωρα για πλακετίτσα. ;D Και το κόκκινο το Xοtico που έχεις για πετάλι όμως (καίτοι ακριβό) μια χαρά είναι. χε χε Κωστα βλεπω ψηνεσαι ε? Lets ...Rock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση