stigmata_s81 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 εχω σχεδον παραγγειλει απο το thomann.de ενα πεταλι και ο τυπος που θα παραγγειλω θελω να βεβεωθω οτι ειναι το ιδιο πεταλι που υπαρχει και σε ενα ελληνικο site. δηλαδη θελω να μου συγκρινεται τα 2 site και να μου πειτε εαν προκειται για το ιδιο πεταλι. εγω νομιζω οτι ειναι το ιδιο αυτο που θα παραγγειλω απο το thomann με αυτο που υπαρχει(και παρεπιμπτοντως αυτο το πεταλι ξερω και θελω) στο ελληνικο site του στολλα. τα 2 site ειναι 1) http://www.thomann.de/thoiw2_dw_5002td3_double_pedal_prodinfo.html?sn=83845d8d92c802cadd9154825536feaa και 2)CP-5002TD3 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 024.DWR.011.1 ΠΕΤΑΛ ΚΑΣΣΑΣ DW CP-5002TD3 ΔΙΠΛΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:DELTA II, TURBO DRIVE SYSTEM, DOUBLE CHAIN, CASE http://www.stollas.gr/products.asp?codeA=024&codeB=&codeC=&Page=3 προκειται για το ιδιο πεταλι???παρακαλω λυστε μου την απορια... ευχαριστω!!!
Steve Lado Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 Το ενα λεει:Delta 3 Turbo και το αλλο λεει:Delta 2 Turbo μαλλον αυτο που παρηγγειλες ειναι ποιο καινουργιο(δεν ειμαι drummer και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο η οχι ακριβως,αυτο που πιστευω σου λεω)
Haris Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2005 Ο κωδικός 5002TD3, που αναφέρεται και στα δύο sites αφορά το Delta 3 Turbo. Μάλλον στο Στόλλα δεν έχουν αλλάξει την περιγραφή. Πάντως αυτό που παρήγγειλες είναι όντως η νεότερη έκδοση της ίδιας σειράς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Something Wicked This Way Comes
snare Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ο κωδικός 5002TD3' date=' που αναφέρεται και στα δύο sites αφορά το Delta 3 Turbo. Μάλλον στο Στόλλα δεν έχουν αλλάξει την περιγραφή. Πάντως αυτό που παρήγγειλες είναι όντως η νεότερη έκδοση της ίδιας σειράς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.[/quote'] Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα. Δεν έχει αλλαχθεί η περιγραφή και όπως και να έχει εσύ παρήγγειλες τη νεότερη έκδοση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση