MakisSRV Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Απο λοιπό εξοπλισμό έχω wah Jam- Jam comp- t-rex mudhoney- Ts-9 -maxon phaser- DD-3 boss delay.από φλαντζερ και τέτοια δεν θέλω, απλά μόνο 2 βαρβάτα πετάλια για shredoκατάσταση και 80'ς hard rock-metal.Για bluesιές έχω και άλλη κιθάρα.?το MSD μου φαίνεται αρκετά ακριβή λύση και είναι και κάτι οποιο δεν μπορώ να ακούσω(είμαι αθήνα).Πιστεύεται οτι με ενα od zakk wylde και mxr distortion 3 θα είμαι οκ?ή κάποιο simulation πετάλι ΌΠΩς είναι τα AMT?Επίσης θεωρείτε απαραίτητο το eq,δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει.Επαναλαμβάνω ότι οι μαγνήτες της στρατ είναι sigle coil-sized humbuckers οπότε έχουν δύναμη.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 αν θες, τσεκαρε επισης το Warp Factor της Hughes & Kettner σαν μια φτηνη λυση (εβαυ)... To χρησιμοποιω σε καθαρο ενισχυτη κ εχει gain με το κιλο. Και ενα κουμπακι για εξτρα μπασο ... https://www.facebook.com/automaton.athens
Iliaspap Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Γι'αυτο εδώ τι γνώμη έχετε? το έχει ακούσει κανείς Live? Πρόκειται για το Majik Box Rocket Fuel του Doug. Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση