kguitar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδια και καλο μηνα Το κομματι ειναι εμπνευσμενο απο τους μεγαλους δασκαλους (οι επιρροες ειναι εμφανείς :) Καλη ακροαση. Eξοπλισμος: vht super thirty, bacchus universe, RC Booster, sm57>profire 610, μπασο εγω, B4 tribute.mp3
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Μου άρεσε πάρα πολύ! Εξαιρετικός ήχος και πολύ συναίσθημα :)
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Γλυκύτατο και ωραία ζυγισμένο. Όμορφο. Μπράβο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kguitar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Γλυκύτατο και ωραία ζυγισμένο. Όμορφο. Μπράβο. Eυχαριστω συνονοματε ;)
ignantios Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 παρα πολυ ωραιος ηχος μπραβο ...πολυ ταξιδιαρικο ...ευγε φιλε μου.....αλλα μετα ξαναμπες ;D RUN FOREST....RUN!!!!
kguitar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 .....αλλα μετα ξαναμπες ;D Στο θεμα εννοεις?
ignantios Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 οχι ολα καλα...ενα κακογουστο αστειο.......μη με παρεξηγεις φταιει το ατυχημα.......πολυ ωραιο ηταν πραγματικα ;) RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Oκ ;) Περαστικα και γρηγορα :'( απο το στομα σου...ευχαριστω ειλικρινα...... RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση