kguitar Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Μυριζομαι 1o jazz-blues noiz jam να ερχεται ;D Μπραβο παιδες. Trigga πολυ ωραιος ηχος και παιξιμο. Το βρηκα με περισσοτερο τσαμπουκα απο τα αλλα σου και γουσταρα ;) (Ωραιo σημειο 2:23-2:34) nasokosm ωραια πιο slow εκδοχη και ταξιδιαρικη ;)
trigga Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 πολυ κουλ κ σωστός ο νασοκοσμικος.Smooth σε προγραμμα για transcription στο αργό :P Ρε κωστα διαλεξε κανεναν αλλο aebersold να τον θερισουμε λιγο κι αυτον.Οχι ομως σορτεριες κ συγχρονιλες γιατι το και καλα scofield δεν το αντεχω-εχω κ πολυ αλλα το τραβουσε ο τροπος που το γραψε ο aebersold. Λεω γω τωρα ετσι να γεμιζει η σελιδα.Κατι all blues λεγαμε παλια κ δεν καναμε μαζι τπτ.Βαλε κατι πιο Parker να το πεθανουμε στην καψιά.
kguitar Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Ωραιες ειναι και καποιες συγχρονιλες ρε συ, δεν ειναι ολα του πεταματου. Pιξε καμμια προταση
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά και εγω μεσα,δεν υπάρχει και πολυς χρονος αλλα κατι θα βρεθει , και επειδή ειμαι λιγο παλιοσειρά νομίζω εχει πλάκα να αυτοσχεδιάζεις σε jazz standards γιατι το πολυ το metal metal... Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση