Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Το 8 ειναι οντως σημαντικα "ελαφρυτερο" απο το 7 και εχει και αρκετες αλλες μικροβελτιωσουλες..προσωπικα ειμαι και εγω της σχολης "SONAR & ξερο ψωμι"... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ex-cyclops Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Το 8 ειναι οντως σημαντικα "ελαφρυτερο" απο το 7 και εχει και αρκετες αλλες μικροβελτιωσουλες..προσωπικα ειμαι και εγω της σχολης "SONAR & ξερο ψωμι"... :) Με ευχαρίστησή μου βλέπω να κερδίζει συνεχώς οπαδούς η σειρά Sonar. Όχι άδικα βέβαια, καθώς έχουν πέσει με τα μούτρα και το βελτιώνουν σημαντικά κάθε φορά. Λίγο offtopic: Τώρα πια που η Roland εξαγόρασε την Cakewalk και άρχισε να επενδύει και σε εξειδικευμένα hardware controllers για το Sonar (βλέπε Sonar Studio 700), ελπίζω να κινηθούν στην στενότερη ενσωμάτωση/συνεργασία των keyboard workstations που βγάζουν οι Ιάπωνες (π.χ. σειρά Fantom-G) με το Sonar, όπως ακριβώς έχει γίνει με τη απόλυτη DAW controller ενσωμάτωση που υπάρχει μεταξύ Motif XS <-> Cubase στο αντίπαλο δέος. Όπως επίσης και η προσφορά lite εκδόσεων του Sonar με την αγορά κάποιου Roland workstation. Θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για αύξηση του μεριδίου της Cakewalk στην αγορά των DAWs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση