Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το 8 ειναι οντως σημαντικα "ελαφρυτερο" απο το 7 και εχει και αρκετες αλλες μικροβελτιωσουλες..προσωπικα ειμαι και εγω της σχολης "SONAR & ξερο ψωμι"... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Το 8 ειναι οντως σημαντικα "ελαφρυτερο" απο το 7 και εχει και αρκετες αλλες μικροβελτιωσουλες..προσωπικα ειμαι και εγω της σχολης "SONAR & ξερο ψωμι"... :)

Με ευχαρίστησή μου βλέπω να κερδίζει συνεχώς οπαδούς η σειρά Sonar. Όχι άδικα βέβαια, καθώς έχουν πέσει με τα μούτρα και το βελτιώνουν σημαντικά κάθε φορά.

Λίγο offtopic: Τώρα πια που η Roland εξαγόρασε την Cakewalk και άρχισε να επενδύει και σε εξειδικευμένα hardware controllers για το Sonar (βλέπε Sonar Studio 700), ελπίζω να κινηθούν στην στενότερη ενσωμάτωση/συνεργασία των keyboard workstations που βγάζουν οι Ιάπωνες (π.χ. σειρά Fantom-G) με το Sonar, όπως ακριβώς έχει γίνει με τη απόλυτη DAW controller ενσωμάτωση που υπάρχει μεταξύ Motif XS <-> Cubase στο αντίπαλο δέος. Όπως επίσης και η προσφορά lite εκδόσεων του Sonar με την αγορά κάποιου Roland workstation. Θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για αύξηση του μεριδίου της Cakewalk στην αγορά των DAWs.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...