ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 φιλε ffmaki μπορω να τα κατεβασω; η πρεπει να τα αγορασω; Πρέπει να τα αγοράσεις. δεν κατεβαίνουν κάτω ;)
rokman Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ,κατι τελευτεο αυτα πρεπει να εχεις πληκτρα για να τα παιξεις;ας πουμε μπορεις ενα μπεντιρ να το παιξεις μονο του σε οτι ρυθμο θελεις πχ θρακιωτικο ;η ειναι στυλ προκαθορισμενα; -montaz-
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ,κατι τελευτεο αυτα πρεπει να εχεις πληκτρα για να τα παιξεις;ας πουμε μπορεις ενα μπεντιρ να το παιξεις μονο του σε οτι ρυθμο θελεις πχ θρακιωτικο ;η ειναι στυλ προκαθορισμενα; Δεν υπάρχουν θρακιώτικοι ρυθμοί. Πρέπει να τους φτιάξεις μόνος σου. Καλά είναι να ξεκινήσεις με το Wizoo-Darbuka. Μπορείς να το προγραμματήσεις μέσω midi με πλήκτρα ή ποντίκι.
rokman Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 σας ευχαριστω παιδια, ελπιζω να βγαλω ακρη με ολα αυτα που μου γραψατε,αν καποιος εχει και καμια αλλη προταση ευπροσδεκτη. -montaz-
black_sheep Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 εγω θα σου ελεγα να αγορασεις ενα alesis sr - 16 η ενα sr 18 και να τα γραψεις μονοσ σου και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω . μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση