nuno Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν από λίγο έψαχνα για το εφφεδάκι που με απασχολεί σε γνωστό site αγγελιών, και έπεσε τρελλό γέλιο. Λογικό βέβαια να υπάρχουν τέτοια μαργαριτάρια (εφόσον οι αγγελίες δίνονται τηλεφωνικά σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο-και δεν οφείλουν να έχουν), αλλά δεν μπορώ να μην παραθέσω κάποια από τα πιο "δυνατά": Έχουμε και λέμε Πωλείται προενισχυτής ηλεκτρονικής κιθάρας. :?: Κλασσική κιθάρα, δυνατή με ειδικό πανάκι καθαρισμού, πωλείται 50 ευρώ :lol: Κιθάρα Takamin :( Gibson Le Spol 8O Πωλειται λαμπάτος ενισχυτής κιθάρας με Mesa Boogie DC3 Ενισχυτής Use and Kettner 8O Gimbson Les Paul :oops: και πολλά άλλα Αξίζει να ψάξετε και σεις να βρείτε την ηλεκτρονική κιθάρα των ονείρων σας, ή έναν λαμπάτο ενισχυτή κιθάρας, με ή χωρίς Mesa Boogie... :lol:
exarhos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΛΑΜΠΑΤΟ ΧΩΡΙΣ MESA BOOGIE AN ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ.. :roll: www.myspace.com/costaexarhos
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 εγω ψαχνω εναν ενισχυτη κιθαρας που να εχει μεσα boogie... ξερετε κανεναν?
liagas_666 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλεις να είναι κουρδισμένο το boogie?
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 οτι να ναι, αρκει μεσα να εχει boogie..
ESP1982 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 ...εγω ψαχνω το καινουριο μοντελο ενισχυτη,αυτον που το boogie δεν ειναι μεσα,αλλα εξω... εχει καλυτερη αποδοση και ειναι αδιαβροχο :-P
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω έναν με boogie και μέσα και έξω με εσωτερικό κουρδιστήρι για να κουρδίζω τις πλακέτες του ενισχυτή You are wrong f**ked and overatted...
ESP1982 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 για να κουρδίζω τις πλακέτες του ενισχυτή ειναι για να ταιριαζει με τα κουρδισματα του ξυλου? :lol: :lol: πωπωω.που τον βρηκες?υποπτευομαι πως ειναι συνεργασια ρωσων-κινεζων... :P
liagas_666 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Κάνεις ανταλλαγή με την Gimbson interpaul μου?
elavd Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2005 Έχει και Pink Floyd Rose? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση