koxcygr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!! O τιτλος του thread ειναι αντιο στον Michael Jackson και εσεις το εχετε μετατρεψει σε διαμαχη αν ηταν ή οχι καλος , ή αν ηταν παιδεραστης και αλλες τοσες @@!! Ανοιξτε αλλο thread με τιτλο η ζωη του Michael Jackson και χωστε. :)
Bulbus156 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 +1 Ανοιξτε αλλο thread αν θελετε να κραξετε
relayer Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί ασχολούνται ΚΑΙ με τα διάφορα - ας τα πούμε - σκάνδαλα της ζωής του Jackson αποδεικνύει περίτρανα ότι (όπως ξαναείπα παραπάνω) ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κληρονομιά που αφήνει δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από την υπέροχη μουσική του... Ας μη το κουράσουμε άλλο... :P YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith
darshan Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wQwY4ll1Kfc :o
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 To ειδα το βιντεο, οπως και ολες τις φορες που τον εχω ακουσει μοιαζει πολυ λιγοτερο τρελος απ'οτι τον ηθελε η κοινη(?) γνωμη.
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Τι είπες τώρα... :o Έχω πάθει πλάκα. Αν ήταν απόλυτα ειλικρινής, τι να πω... κρίμα που ήταν τόσο παρεξηγημένος. Πρέπει να ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στην ψυχή.
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Αντίο Michael Jackson. Θα είσαι για πάντα ο Βασιλιάς. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Nickgan Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 όλο φάρμακα για αλλαγή χρώματος έπερνε και έτσι πάρτον κάτω.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 O Zαν Πολ Σαρτρ στριφογυρνάει στον τάφο του. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Πάντως είμαι εντελώς αντίθετος στο "ουδείς αναντικατάστατος".Michael Jackson δεν θα ξαναβγεί ποτέ, όπως βέβαια και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες στο είδος τους(Elvis,Beatles κλπ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις