tsakolis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 θελω γι αλλη μια φορα τισ γνωσεις σας..δεν εχει τυχει ποτε ν ασχοληθω ποτε με rack και δεν ξερω τη λογικη τι ακριβωσ κανει??εχω ενα triton extreme...μπορω να συνδεσω πανω motif xs σε rack χωρισ χρηση pc??πχ σε Live με το extreme ki αυτο ειναι σαν να χω διαθεσιμους στο extreme τους ηχους του motif με μονο ενα καλωδιο?????
neeq Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Ακριβως. Και τους ηχους του εξτριμ επισης :) Τα συνδεεις μεταξύ τους με ενα midi καλωδιο απο το αουτ του εξτριμ στο ιν του μοτιφ και χειριζεσαι τους ηχους οποιου απο το δυο θελεις. Αυτο θα γινει θετωντας σε ποιο καναλι θα ακουει καθε συσκευη. Εγω μικρος το εκανα κλεινοντας το volume του ενος :) Κι αυτο πιανει. Επισης μπορεις να κανεις και συνδιασμους των 2.
tsakolis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 σοβαρα??ειναι απλη η διαδικασια πχ για μενα που δενεχς ασχοληθει ποτε πολυ με rack ή παιζει να τα βγαλω off και τα 2??
neeq Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Καλωδιο απο το αουτ στο ιν και είσαι ετοιμος :) Αν στην απειροελαχιστη περιπτωση εχει καποιες ρυθμισεις λίγο διαφορετικά, μας ρωτας και λυνεται ευκολα. Αλλα 99,99999% με το που το συνδεσεις θα αρχίσει να παιζει το μοτιφ (εμενα δε μου εχει τυχει αλλη περιπτωση ας πουμε τόσα χρόνια).
tsakolis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 οποτε ειναι must αγορα.....thanks!!!!!
manosx Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Φυσικά θα πρέπει και να μιξάρεις τις δυο audio εξόδους. Δεν ξέρω αν το extreme ή το motif έχει κάποια aux είσοδο, διαφορετικά θέλεις ένα μικρό μεικτάκι ;)
ninja Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Ή πολύ πιο απλά και εύκολα να βάλεις πεντάλ εντάσεως και στα δύο και να ελέγχεις με τα πόδια την ένταση των δύο synth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση