nikolo Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε.......... έχω ένα midi κανάλι ανοιχτό εκεί μέσα υπάρχουν διάφορα events από addictive drums (3 διαφορετικα patterns, 3 διαφορετικά fills κλπ) Αυτά όλα όπως είναι φυσικό προέκυψαν από drug n drop. όπως είναι επίσης φυσικό το κάθε event βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό ''κουτί'' (το ονομάζω κουτί γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται) ΕΡΩΤΗΣΗ Πως μπορώ αυτά τα ''κουτιά'' να τα κάνω ένα ενιαίο ''κουτι''? Το ίδιο και για audio Y.Γ Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτησή μου Ευχαριστώ πολύ
scytheNL Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Καλησπερα Με το εργαλειακι Glue στο Cubase και με consolidate στα pro tools. Sample Rate: 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192 kHz ±1
bbas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 και αν θες, επιλεγοντας οποιο καναλι,.. πανω δεξια επιλεγεις χρωμα, για οπτικους λόγους.
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Επιλεγεις τα events δεξι κλικ πανω σε ενα απο αυτα και μετα επιλεγεις audio->bounce selection και τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση