DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ειναι ιδεα μου ή ο Manson μικρος φερνει στον Ross απο τα Φιλαρακια? ::) :P What frequency are YOU getting?
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ο Tyler πάντως ήταν αξιαγάπητος. Άνετα τον βαλσάμωνα και τον έβαζα στο καθιστικό μου, δίπλα στο πορτατίφ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ο Tyler πάντως ήταν αξιαγάπητος. Άνετα τον βαλσάμωνα και τον έβαζα στο καθιστικό μου, δίπλα στο πορτατίφ. +1 :D Είχε που είχε τεράστιο στόμα, το ξεχείλωσε και λίγο ακόμα για να μοιάζει με τον Jagger, τρομάζω λέμε... :o Edit: Τώρα που τον ξαναβλέπω σε νεανική ηλικία, από την μύτη και πάνω δεν μοιάζει λίγο με την Βασιλειάδου;; ;D ;D ;D
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Τώρα που τον ξαναβλέπω σε νεανική ηλικία, από την μύτη και πάνω δεν μοιάζει λίγο με την Βασιλειάδου;; ;D ;D ;D Τι προσεξε ο ανθρωπος ;D μονο λιγο?
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Τι προσεξε ο ανθρωπος ;D μονο λιγο? Ρε μήπως είναι συγγενείς;;;; Έχω λυώσει από το γέλιο.,. ;D :D ;D :D
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ο Tyler στα νιάτα του δεν μοιάζει σαν βραζιλιάνα/ος τραβεστί με χιουμορίστα πλαστικό χειρουργο; LEGO people live in houses made of their own flesh.
roybatty Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 εμένα η φωτογραφία του tyler μου θύμισε κάποιον άλλο πάντως... Occam's razor makes the cutting clean.
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ο Tyler στα νιάτα του δεν μοιάζει σαν βραζιλιάνα/ος τραβεστί με χιουμορίστα πλαστικό χειρουργο; lololol!
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Ο Tyler στα νιάτα του δεν μοιάζει σαν να του έχουν βάλει το κεφάλι στην πρέσα ανακύκλωσης και μετά να ψόφησε εκεί πάνω ένα τυχαίο/χρήσιμο κουνάβι; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Kαι ο θεος τον λυπηθηκε και του εστειλε τον αγγελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση