ReCoC Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως έμοιαζαν τα είδωλα μας όταν ήταν κολεγιόπαιδα? Εγώ πάντως όχι. Αλλα καθαρά στην τύχη πέτυχα ένα site με τις κολεγιακές φωτογραφίες τους. Ρίχτε μια ματιά Προσωπικά γέλασα περισσότερο με τον eminem!! ;D ;D Free thinkers are dangerous...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Manson και Hammett δεν παιζονται! Δειτε και αυτον
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Manson και Hammett δεν παιζονται! Δειτε και αυτον Dickinson?
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Ο Tyler ηταν παντα χειλακιας, οπως και ο Μarian Gold.
ReCoC Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Βρήκα και άλλη σελίδα με τις ίδιες φωτογραφίες αλλα με σύγκριση με σημερινές! http://www.linklup.com/2009/06/14/unlu-rockerlerin-cocukluk-fotograflari/ ΥΓ. Προσπάθησα να το βάλω στο πρώτο μου ποστ για να είναι πιο συμμαζεμένο αλλα τώρα διαπίστωσα οτι εδώ και περίπου 1 χρόνο έχουν απενεργοποιηθεί οι τροποποιήσεις! ;D Free thinkers are dangerous...
rocka-vic Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Αυτοί που έχουν αλλάξει λιγότερο είναι: Hetfield και Anthony Kiedis It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
plusyear Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Αυτοί που έχουν αλλάξει λιγότερο είναι: Hetfield και Anthony Kiedis ξεχασες τον Manson!!! ;D -=Dream Within A Dream=-
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Dickinson? Ποιός είναι τέλος πάντων...!! Τρελό γέλιο οι φωτογραφίες, επίσης κ ο Corgan ίδιος έμεινε. Επίσης αυτό το ποστ πρέπει να πάει 'Περι Ανέμων...' νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση