Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Aφου θελεις απλα λιγη... στρογγυλαδα και οχι γκαζια, μπορει να σου κανει και καποιος ημιδιπλος (noiseless) που δεν θα χαλασει και το look.

εχεις δικιο,εχω σε σκεψη 2 ημιδιπλους απο dimarzio kai seymour duncan!

οτι και να κανεις,εγω το κανω καλυτερα

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Θέλετε πατάτες και αναψυκτικό με το χάμπουργκέρ σας; Μεγάλο μέγεθος; Θα καθίσετε εδώ ή να σας τα τυλίξω σε λαδόκολλα;  ;D

Ναι, το βρίσκω μια χαρά να βάλεις διπλό κάτω για αυτό που ψάχνεις, πάντως πρέπει να υπάρχουν και beefed up μονοί που μπορεί να σου δώσουν αυτό που ψάχνεις πολύ καλύτερα απ'ότι ενας...μαμάκερ  :P :)

Τι άλλους μαγνήτες έχεις υπόψη σου λοιπόν εκτός από αυτούς που αναφέραμε;

χαχα  ;Dλοιπον θα αναφερω καποιους που μου εχου γυαλισει,ενας ειναι  απο seymour slsd,sstk και ο st59

και τωρα ο william με εβαλε σε σκεψεις για dimarzio

οτι και να κανεις,εγω το κανω καλυτερα

Δημοσιευμένο

Μετά απο ενα επικά ηλίθιο χιλιάρικο σε πάσης φύσεως μονούς τύπου noiseless/humbucking κτλ, κτλ, κτλ μαγνήτες μπορώ με βεβαιότητα να προτείνω τους Bill Lawrence σαν εξαιρετικό value for money και τους Joe Barden σαν τους καλύτερους απο άποψη ευκρίνειας, δυναμικών, καθαρότητας, όγκου, και προσωπικότητας.

Leo got it right the first time

Δημοσιευμένο

Μου αρέσει πολύ ο Chopper της Dimarzio, αυτός που χρησιμοποιεί ο Richie Kotzen.

Έχω δοκιμάσει αρκετούς μαγνήτες στη θέση bridge και έχω καταλήξει σ΄αυτόν.

Είναι πολύ ισορροπημένος, έχει γκάζια αλλά ακούγεται καλά και σαν μονός. Καμμιά σχέση με hot rails ο οποίος είναι πολύ φασαρίας και κατά τη γνώμη μου δεν δένει σωστά με τους υπόλοιπους μαγνήτες σε όργανα τύπου strat & tele. Εκτός αν κάποιος αλλάξει όλους τους μαγνήτες θέλοντας να ξεφύγει από τον κλασικό ήχο.

Δημοσιευμένο

Μετά απο ενα επικά ηλίθιο χιλιάρικο σε πάσης φύσεως μονούς τύπου noiseless/humbucking κτλ, κτλ, κτλ μαγνήτες μπορώ με βεβαιότητα να προτείνω τους Bill Lawrence σαν εξαιρετικό value for money και τους Joe Barden σαν τους καλύτερους απο άποψη ευκρίνειας, δυναμικών, καθαρότητας, όγκου, και προσωπικότητας.

Προσυπογράφω για τους Bill Lawrence που μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις (τους άλλους δεν τους δοκίμασα ακόμη). Nα πώ επίσης ότι οι Bill Lawrence S1-S2-S3 (μονοί για στρατ) είναι από τους καλύτερους μαγνήτες που έχω ακούσει.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

Καμμιά σχέση με hot rails ο οποίος είναι πολύ φασαρίας και κατά τη γνώμη μου δεν δένει σωστά με τους υπόλοιπους μαγνήτες σε όργανα τύπου strat & tele. Εκτός αν κάποιος αλλάξει όλους τους μαγνήτες θέλοντας να ξεφύγει από τον κλασικό ήχο.

κοιτα εγω που εχω τον hot rails  στην  bridge  και TEX MEX middle ,neck  δεν βλεπω καποιο προβλημα.....δεν σου λεω οτι φτιαχτηκαν για να πηγαινουν πακετο αλλα ειναι μια χαρα εξαλλου σε ολες τις κιθαρες μου θελω ο  bridge  να ειναι δυνατος για τα γκαζια και οι αλλοι πιο  cool  για τα καθαρα...οποτε ολες οι κιθαρες μου πανω κατω ετσι ειναι......με εξαιρεση την  ibanez s qs540  που θα ειναι πιο μοντερνα σε ολους του μαγνητες .......τωρα εχω τον jb ,jazz  στην  neck  θα αλλαχτουν με τον  super distortion dimarzio  και  air norton  γιατι ειναι παρα πολυ  bright  τωρα και θελω κατι διαφορετικο πιο μουντο

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

κοιτα εγω που εχω τον hot rails  στην  bridge  και TEX MEX middle ,neck  δεν βλεπω καποιο προβλημα.....δεν σου λεω οτι φτιαχτηκαν για να πηγαινουν πακετο αλλα ειναι μια χαρα εξαλλου σε ολες τις κιθαρες μου θελω ο  bridge  να ειναι δυνατος για τα γκαζια και οι αλλοι πιο  cool  για τα καθαρα

Δεν διαφωνώ σχετικά με τα γκάζια, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι περισσότεροι αλλάζουν τον bridge μαγνήτη κυρίως στις strat. Αλλά το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό αφού ο καθένας τα γκάζια τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Για παράδειγμα ο JB (ο κανονικός διπλός) που νομίζω ότι είναι ο μαγνήτης με τις περισσότερες πωλήσεις, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου σε strat όπως και ο Hot Rails που προανέφερα. Ο JB μου φαίνεται πολύ ξερός και ο Hot Rails ότι ξύνει.

Επιπλέον μου χαλάει και την ενδιάμεση θέση bridge-μεσαίος, μια θέση που προτιμούν πολλοί παίκτες strat. Οι Maiden δεν έχουν κι αυτοί κανένα πρόβλημα με τον Hot Rails αλλά επαναλαμβάνω πως είναι τελείως υποκειμενικό αφού ο κάθε κιθαρίστας έχει διαφορετικά ακούσματα και μέσα στο μυαλό του έναν διαφορετικό ιδανικό ήχο και γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία από μαγνήτες.

Δημοσιευμένο

Κοιτα για να λεμε την αληθεια το αντικειμενικο-ιδανικο θα ηταν να δοκιμαζες ολους τους μαγνητες απο την οποιαδηποτε εταιρια και στο τελος να ελεγες ''τελικα αυτος ταιριαζει σε αυτη την κιθαρα'' επειδη ομως δεν παιζουν τα μπικικινια βαζεις εναν αντε το πολυ 2 και εαν το αποτελεσμα δεν ειναι εκτρωμα λες ''καλα βρηκα εναν μαγνητη που σκοτωνει'' χωρις βεβαια να σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος γιατι δεν εχεις δοκιμασει τους υπολοιπους απο την εταιρια.......οποτε συμβιβαζεσαι-ανεχεσαι την επιλογη σου...εκτος και εαν εισαι φαρδος και πετυχεις διανα με την πρωτη-εγω παντως δεν ειμαι.....και λεω '' δεν μαμιετ@ι καλος ειναι ο hot rails'' τουλαχιστον δεν με χαλαει,αλλα σιγουρα εκει εξω υπαρχει καλυτερος αλλα που λεφτα για δοκιμες

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...