WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 ΟΚ θα συμφωνίσω για το Audio Test που κάνατε και χαίρομαι να ακούω για freeware με καλές επιδόσεις. Αλλά δεν το βλέπω να υποστειρίζει MIDI & VSTi οπότε μάλλον δεν μου κάνει. Για Audio δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις γιατί έχω πολύ, μα πάρα πολυ hardware απο προενισχυτές και εφφέ, μέχρι κομπρέσορες και monitor amps & splitter δηλ απο audio είμαι ΟΚ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
acidfx Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε το <a href="http://www.reaper.fm/index.php">reaper</a> . Έχει ότι χρειάζεσαι. Peace, Love, death metal
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε το <a href="http://www.reaper.fm/index.php">reaper</a> . Έχει ότι χρειάζεσαι. Είσαι Πρώτος!!! Μόλις το κατέβασα και σε λίγο θα το δοκιμάσω. Αυτή είναι απάντηση, με 5 λέξεις τα λες όλα!!! (όχι αν είμαι ηχολύπτης ή δεν είμαι, τι επειδή δεν ξέρω απο freeware και φθηνά προγράμματα σημαίνει οτι είμαι και άσχετος? τσ τσ τσ) ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Χαλάρωσε φίλος ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Sorry Jasemeister, μία ερώτηση έκανα μόνο για ένα πρόγραμμα, τίποτα παραπάνω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Χαίρομαι αν βρήκες αυτό που έψαχνες. Πρόσεξε όμως γιατί και αυτό είναι 4.5 mb "μόνο". όχι αν είμαι ηχολύπτης ή δεν είμαι, τι επειδή δεν ξέρω απο freeware και φθηνά προγράμματα σημαίνει οτι είμαι και άσχετος Το ηχολήπτης πήγαινε στο κατα πόσο χειριζεται κανείς σωστά το πρόγραμμα και όχι αν ξέρει τα "κολπα" με τα freeware. Δεν θέλουμε να υποτιμησουμε τις γνωσεις κανενος, αλλά ούτε να συμβαίνει και το αντίθετο. Καλώς όρισες. ;) Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση