psiera Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΩ ΚΛΑΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ 3 ΠΕΝΤΑΛ. ΟΚΤΑΒΕΡ, ΕΚΟ, ΕΚΟΥΑΛΑΙΖΕΡ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΩ? 1,2,3 ευχαριστω
dmilo Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Για την κιθάρα μου, θα τα έβαζα Equalizer -> Octaver -> Echo. Κάνε μια δοκιμή έτσι. RANDOMIZE USR 0
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Ιδανικά πρέπει να τα στήσεις με την εξής σειρά: 1.Equalizer - Για να ρυθμίσεις τη χροιά του κλαρίνου 2.Octaver - Για να προσθέσεις την οκτάβα. (Αν βαλεις χαμηλώτερη όμως ίσως σε βολέψει να το βαλεις πριν από το Equalizer για να κόψεις τα πολλά μπάσα.) 3.Delay - Πάντα στο τέλος Live and let Live.
psiera Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΟΚΤΑΒΕΡ,ΕΚΟ,ΕΚΟΥΑΛΑΙΖΕΡ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορους συνδιασμούς και να αποφασίσεις ποιός δίνει τον καλύτερο ήχο.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 το echo οπωσδηποτε τελευταιο. τωρα "παιξε" με τα αλλα 2 και βλεπεις. εγω παντως θα τα εβαζα , octaver - eq - echo ;) Mesa/Boogie & Strato
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Να πω το κρίμα μου...νόμιζα ότι μας έκανε πλάκα με το ΚΛΑΡΙΝΩ... Θα με ενδιέφερε να ακούσω ένα κλιπ κλαρίνου με octaver... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
odis13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Να πω το κρίμα μου...νόμιζα ότι μας έκανε πλάκα με το ΚΛΑΡΙΝΩ... Θα με ενδιέφερε να ακούσω ένα κλιπ κλαρίνου με octaver... Aπο οτι ξερω αρκετοι κλαρινετιστες σε δημοτικα κλπ χρησιμοποιουν διαφορα κιθαροεφε. Δε με παραξενευει και τοσο...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Aπο οτι ξερω αρκετοι κλαρινετιστες σε δημοτικα κλπ χρησιμοποιουν διαφορα κιθαροεφε. Δε με παραξενευει και τοσο... το ιδιο ισχυει και για οσους παιζουν παραδοσιακο βιολι. αμα τυχει κανεις σε "καλο" πανηγυρι , θα καταλαβει τι εννοω ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 το ιδιο ισχυει και για οσους παιζουν παραδοσιακο βιολι. αμα τυχει κανεις σε "καλο" πανηγυρι , θα καταλαβει τι εννοω ;D ;D Τonelab, εεεε!!!ΑΥΤΟ ΙΝΕ? Tonelab kαλή για πανηγύρι???????? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση