X-minor Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Kαμμιά φωτογραφία από το κλειδί που κουρδίζει τα ξύλα, έχετε? Για να μαθαίνουμε και εμείς... Ήταν απάντηση σε σχόλια του από-πάνω και προφανώς ξέχασα το ανάλογο smiley ( -> ::)).
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Ωραία φαίνεται, μπράβο για το project ;) Προσωπικά θα ήθελα να έχει λιγότερο "σκούρο" μέσα στο swirl, ειδικά εκεί που κάθεται το δεξί χέρι. ΓΟύστα είναι αυτά πάντως! Θα μας κάνεις και κανένα κλιπάτσι; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Ήταν απάντηση σε σχόλια του από-πάνω και προφανώς ξέχασα το ανάλογο smiley ( -> ::)). ...γιατί με προβλημάτισες ;D ;D ;D Προσωπικά θα ήθελα να έχει λιγότερο "σκούρο" μέσα στο swirl, ειδικά εκεί που κάθεται το δεξί χέρι. Νομίζω ότι το Swirl δεν ελέγχεται, δες το link, όταν βάλεις το σώμα στον κουβά...ο Θεός βοηθός. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 το swirl ελεγχεται μεχρι ενος σημειου:για παραδειγμα μπορει κανεις να υπολογισει αν τα νερα θα ερθουν οριζοντια η καθετα αναλογα με το πως θα τοποθετησει την κιθαρα στον κουβα.μετα αληθεια ο θεος βοηθος.... ;D οσο για τον βορακα σας λεω οτι δεν χρειαζεται,εκανα δοκιμη και χωρις.απλα πρεπει να χρησιμοποιηθει ΛΙΓΟ χρωμα και η επιφανεια του κουβα να μην ειναι τεραστια γιατι τα χρωματα θα απλωσουν και θα μεινουν κενα αναμεσα τους,με αποτελεσμα το swirl πανω στην κιθαρα να κανει και αυτο κενα. σημαντικο επισης ειναι οταν το σωμα ειναι μεσα στον κουβα καποιος αλλος να αφαιρεσει το τυχον χρωμα που εχει μεινει στην επιφανεια (με ενα χαρτι,πανι κτλ) ετσι ωστε κατα την εξοδο απο τον κουβα,το σωμα να μην τραβηξει και αλλο χρωμα πανω του. το ποιο σημαντικο ειναι επισης πολλες δοκιμες οχι στην κιθαρα σας αλλα σε αλλα ΚΑΘΑΡΑ κομματια ξυλου,σανιδες κτλ. τελος τα χρωματα να ειναι λαδιου.
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 δειτε το μανικι:5 κομματια.το καθε ενα "τραβαει" προς αλλη κατευθυνση με αποτελεσμα να ελαχιστοποιειται το ενδεχομενο του "twisted neck" που αποτελει τον μεγαλυτερο εφιαλτη για τα μπρατσα
ignantios Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 πες μου οτι δεν ειναι ενισχυμενο το μπρατσο εκει που ειναι οι βιδες για το lock?εμενα μια φορα μου επεσε η ibanez μου και εσπασε ακριβως εκει........τωρα εβαλαν μυαλο και τις κανουν ενισχυμενες σε εκεινο το σημειο..... RUN FOREST....RUN!!!!
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 ισως εχεις δικιο.ποιο πιθανο παντως ειναι να πεσω εγω και να σπασω το λαιμο μου παρα να μου πεσει κιθαρα :) τοσο πολυ πρεπει να προσεχει κανεις αυτα τα αντικειμενα του ποθου ;D ;D
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Ωραία George, καλόπαιχτη! Άντε να τις φωτογραφίσουμε και μαζί...! ...When i got the music i gotta place to go...
Paize_Glyka Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 πολύ ωραία εμφανισιακά. Πάραυτα δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις μια τελείως ίδια με του βάη. Φτιάχνεις που φτιάχνεις καστομια, βάλε το στίγμα σου. Μέχρι και τα inlays είναι ίδια. Γούστα είναι αυτά ομως!
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Να και μια Ελληνίδα ξαδερφούλα.... ;D ...When i got the music i gotta place to go...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση