trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ηχογράφηση με μικρόφωνο και παιξια με δαχτυλο κ για τον Babtua που ηθελε να ακούσει κάτι.Στα 4 ohm γιατι στα αλλα γινόταν βοθρε ολε το σήμα. Ολοι καλοδεχούμενοι να πούνε τη γνώμη τους.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 στα εχω πει ξανα περα του οτι χρειαζεσε "βιωμα" :P πετα κανα παπατζιλικι να γουσταρουμε! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
rocka-vic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 Τι να πω... Τι να πω... Αίσχος! Αίσχος! Και παλι αίσχος! Δηλαδη μια φορα ενα κομματι δεν μπορεις να το παιξεις καλο!???! ;D ;D ;D (αστειευομαι φυσικα... οτι ειπα το αντιθετο ;D ;D) It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2009 αφου δεν ειμαι παπατζής ρε παιζω μόνο ουσιαστικά κ με υφος.Ολα απο βιωμα και το βιωμα μου ειναι αργό δεν τρέχει.Εχει παραπανήσια κιλα κ κουράζεται ευκολα :P Ρόκα πρόσεχε τι λες γιατι σε βλεπει ο φιλος μου ο Jaco και θα πέσει χείρα.Δεν τα πιανει τα αστεια κ ειναι ευεξαπτος ο λούστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση