1vas2 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 καλησπερα ειμαι αρχαριος στο μπασσο... το εχω παρει εδω και 1 μηνα... αλλα δεν προλαβαινω ακομα να ασχοληθω πολυ(ερχεται ομως το καλοκαιρι !!! :P) θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις tabs για το ΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ του ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...ε? :) θα του ειμαι υπορχεος οποιος βοηθησει... αν προσπαθησω να το tabαρω μονος μου εκτος οτι θα μου πιασει 2 μερες σιγουρα θα ειναι πολυ απλα και δεν θα ακουγονται και τοσο ωραια... ευχαριστω εκ τον πρωτερων !
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις tabs για το ΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ του ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...ε? :) θα του ειμαι υπορχεος οποιος βοηθησει... :D https://www.facebook.com/automaton.athens
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Να σου πω, επειδη δεν ξερω αν θα υπαρχουν πουθενα τα tabs...δε τα ζητας απο τον ίδιο? Μπορεις να επικοινωνησεις ευκολα μαζι του μεσω του site του ή του myspace του.
1vas2 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 εψαξα... και δεν βρηκα τιποτα... θα προσπαθησω απο το site του να ρωτησω ευχαριστω
savasa Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 εψαξα... και δεν βρηκα τιποτα... θα προσπαθησω απο το site του να ρωτησω ευχαριστω μπορείς να δεις τα ακορντα και να "αυτοσχεδιάσεις" εν μέρη www.kithara.vu
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 δεν πρειπει να υπαρχει..μονο στο kithara vu οπως΄λεει το παλικαρι.. Music its a way of life...
NickNT Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Μπορείς να δεις τα ακκόρντα της κιθάρας, αλλά από΄κει και πέρα έχε υπόψη πως το κομμάτι έχει ορισμένες αναστροφές :P Εύκολο μεν, αλλά όχι ίσως ότι καλύτερο για κάποιον τελείως αρχάριο! Δοκίμασε να το βγάλεις μόνος σου πάντως, ειδάλλως υπομονή και εξάσκηση με κάτι πιο απλά ενορχηστρωμένο! bass @ vertigo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση